A spanyol Master Can táppal etet valaki? Milyen minőségű?
Az ára nagyon jó és úgy nézem, hús alapú, de nem tudom, hogy minőségre milyen lehet.

válasza:Hát a magas arzén tartalom?
Amúgy inkább pikkely és bőrke és csont alapú.

válasza:A halliszt az kb. a trágya.
A mindenestől bedarált hulladék csirke sem valami sokat ígér.
A olcsó és jó kutya eledel emberi fogyasztásra árult élelem és kutyáknak szánt vitamin készítmény "megfelelő"/"gondosan kiválasztott" elegye.
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon maximum 200 Ft/kilót tudok kifizetni érte sajnos. :( Főzni nincs időm.
Milyen kutyák? Van belőle egyáltalán itt Magyarországon? Mert én nem igen halottam/láttam.
Olvastam én itt sokfélét,de egy ilyen közepes termetű kutyusnak,aki jol levan mozgatva milyet ajánlanátok? Most 4hónapos. Szeretném ha sok vitamint tartalmaznak,és jo tápláló lenne. Nem allergiás semmire,viszont a szőre szeretném ha szép fényes lenne,és puha.
Lassan 12 éves lesz a kutyánk, az elmúlt fél évben sajnos eléggé látszik rajta, hogy öregszik. Eddig ugrált, szaladgált össze-vissza, a bundája is szép fényes volt. A mozgás terén most sincs nagy változás, viszont a bundája kezd fakulni, az állkapcsánál pedig...
Egyenlőre kölyöknek kéne, aztán ugye felnőttnek. Szóval mindkét verziót írjatok. Azt is hol lehet kapni. Vagy az ilyet csak állatos boltban?Nem az enyimek a kutyák, barátnőimé. Csak én vagyok fent itt az oldalon és az ő nevükben írom ki a kérdést. Amit kaptak velük...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!