Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A spanyol Master Can táppal...

A spanyol Master Can táppal etet valaki? Milyen minőségű?

Figyelt kérdés

Az ára nagyon jó és úgy nézem, hús alapú, de nem tudom, hogy minőségre milyen lehet.

[link]

2011. szept. 16. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
43%

Hát a magas arzén tartalom?

Amúgy inkább pikkely és bőrke és csont alapú.

2011. szept. 16. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:
58%

A halliszt az kb. a trágya.

A mindenestől bedarált hulladék csirke sem valami sokat ígér.

A olcsó és jó kutya eledel emberi fogyasztásra árult élelem és kutyáknak szánt vitamin készítmény "megfelelő"/"gondosan kiválasztott" elegye.

2011. szept. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Rossz minőségű tápból melyik a "legjobb"?

Nagyon maximum 200 Ft/kilót tudok kifizetni érte sajnos. :( Főzni nincs időm.

Spanyol agárról hallott valaki? (lent)

Milyen kutyák? Van belőle egyáltalán itt Magyarországon? Mert én nem igen halottam/láttam.

Jo minőségű középkategóriás kutyatáp közép-snacinak?

Olvastam én itt sokfélét,de egy ilyen közepes termetű kutyusnak,aki jol levan mozgatva milyet ajánlanátok? Most 4hónapos. Szeretném ha sok vitamint tartalmaznak,és jo tápláló lenne. Nem allergiás semmire,viszont a szőre szeretném ha szép fényes lenne,és puha.

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy jó minőségű táppal etessük a kutyánkat?

Lassan 12 éves lesz a kutyánk, az elmúlt fél évben sajnos eléggé látszik rajta, hogy öregszik. Eddig ugrált, szaladgált össze-vissza, a bundája is szép fényes volt. A mozgás terén most sincs nagy változás, viszont a bundája kezd fakulni, az állkapcsánál pedig...

Nem drága, de mégis jó minőségű kutyatáp?

Egyenlőre kölyöknek kéne, aztán ugye felnőttnek. Szóval mindkét verziót írjatok. Azt is hol lehet kapni. Vagy az ilyet csak állatos boltban?Nem az enyimek a kutyák, barátnőimé. Csak én vagyok fent itt az oldalon és az ő nevükben írom ki a kérdést. Amit kaptak velük...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!