A kutyáim nem hajlandóak a kutyaólban aludni? Mit csináljak velük?

válasza:

válasza:Nekem is így voltak a kicsik :)
De mióta a garázst beépítettük nekik luxus kutyaólnak, azóta ott szívesebben alszanak :)
Rájöttek, hogy jó meleg van, ruha alattuk, csapóajtó, garázs zárva, és melegítik egymást. Ahogy megcsináltuk nekik hétvégén apával, mikor bementek kipróbálni utána már ki se akartak jönni :)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megpróbáltam elzavarni a nagykutyát, de rám morgott. Mi legyen a sünivel?
kiskutya :/ és azt mondják h az első napokban vele kell aludni. ez igaz??
Én most néztem ki és a kutyám az ajtó előtt úgy alszik hogy a hátsó lába a lábtörlőn van az első lába az égnek áll a faja pedig az eggyel alatta lévő lépcsőfokon van és ráadásul horkol is.
ide oda fekszik,de egyébként,nem látom hogy rosszul lenne,most ivott is,meg kicsi száraz tápot evett nem rég,de nem tud elaludni,fél órája még játszani is akart..most nem szeretném futkozással kifárasztani,mindenki alszik,csak én meg ő nem..mit tegyek? yorki kutya:)köszi a válaszokat..14L
Van egy 4 éves Westiem, és folyton a tiszta ruhába fekszik le aludni. Elég idegesítő szokás.. Tippek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!