Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyáim nem hajlandóak a...

A kutyáim nem hajlandóak a kutyaólban aludni? Mit csináljak velük?

Figyelt kérdés
A két kutyám a hidegben is inkább az ajtó előtt fekszik. Már raktam ki egy takarót, hogy ne a lábtörlőn kelljen osztozkodniuk. Építsek valamit az ajtó elé? Azért aggódok, mert az egyik még csak 7 hónapos.
2011. okt. 17. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Tedd az ajtó mellé a kutyaházat, tuti belemennek!
2011. okt. 17. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is így voltak a kicsik :)

De mióta a garázst beépítettük nekik luxus kutyaólnak, azóta ott szívesebben alszanak :)

Rájöttek, hogy jó meleg van, ruha alattuk, csapóajtó, garázs zárva, és melegítik egymást. Ahogy megcsináltuk nekik hétvégén apával, mikor bementek kipróbálni utána már ki se akartak jönni :)

2011. okt. 17. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kutyám félt a házától, mert egyszer betörtek hozzánk, mikor a kutyus kicsi volt, bemenekült a házába, és majdnem agyonverték. Másnap reggel, mikor hazaértünk, még mindig csak ott hevert :(:( Mondjuk ez már nagyon rég volt. De valószínűleg a tieid nem félnek a háztól, csak az ajtó közelében akarnak lenni.
2011. okt. 17. 22:23
 4/6 A kérdező kommentje:
A kutyaház nem fér az ajtó elé. Akkor mégis mit tegyek oda?
2011. okt. 18. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha amúgy be mernek menni a kutyaházba, ha beküldöd őket, vagy bedobsz kaját, akkor ne aggódj, csak nem akarnak bemenni. Majd ha fáznak, megtalálják.
2011. okt. 18. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem is közvetlenül az ajtó mellé teszed, a közelében biztos van valahol hely a kutyaháznak.
2011. okt. 18. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Sünt találtak a kutyáim. Mit csináljak? Nem hajlandóak békén hagyni!

Megpróbáltam elzavarni a nagykutyát, de rám morgott. Mi legyen a sünivel?

Nem akarjuk a házban tartani a kutyát de nem is szeretnénk kint aludni vele. Mit csináljunk?

kiskutya :/ és azt mondják h az első napokban vele kell aludni. ez igaz??

A te kutyátok szokott furcsa pózban aludni?

Én most néztem ki és a kutyám az ajtó előtt úgy alszik hogy a hátsó lába a lábtörlőn van az első lába az égnek áll a faja pedig az eggyel alatta lévő lépcsőfokon van és ráadásul horkol is.

Nem tud aludni a kutyusom, mit tegyek?

ide oda fekszik,de egyébként,nem látom hogy rosszul lenne,most ivott is,meg kicsi száraz tápot evett nem rég,de nem tud elaludni,fél órája még játszani is akart..most nem szeretném futkozással kifárasztani,mindenki alszik,csak én meg ő nem..mit tegyek? yorki kutya:)köszi a válaszokat..14L

Miért szeret a kutyán a tiszta ruhába belefeküdni, és abban aludni?

Van egy 4 éves Westiem, és folyton a tiszta ruhába fekszik le aludni. Elég idegesítő szokás.. Tippek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!