Sünt találtak a kutyáim. Mit csináljak? Nem hajlandóak békén hagyni!

válasza:Ez már sokakat foglalkoztatott...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Elég vad kutya. Ha pl mellette állok amikor eszik, akkor is rám moroghat, mert néha azt hiszi, hogy elveszem a kajáját. Meg egyszer egy macskát találtak, akkor apa megpróbálta elzavarni a kutyákat, és a nagykutya morogva ment apának. Mondjuk kapott is érte..
Egyébként kitettük a sünit.

válasza:

válasza:NEm mondtam. Azt, hogy megharaphat, nem úgy értettem. Csak siettem.
Nem harap meg senkit, mert ok nélkül nem szokott. Kivéve hogyha meghúzod a nyakörvét.. Meg hogyha valami macskát akar megölni vagy sünt és közel mész hozzá..
Egyébként én aztán nem tudok mit csinálni. Mert ha tőlem függne, én kértem volna segítséget, hogy neveljék meg a kutyát, de ez apámtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Saját kutyáról van szó, nem egy idegen kutyáról. Szóval megeszitek-e a szendvicset, amibe beleharapott, vagy beleisztok-e a poharatokba, ha belelefetyelt, stb... ?
A két kutyám a hidegben is inkább az ajtó előtt fekszik. Már raktam ki egy takarót, hogy ne a lábtörlőn kelljen osztozkodniuk. Építsek valamit az ajtó elé? Azért aggódok, mert az egyik még csak 7 hónapos.
Olvastam, hogy jellemző erre a fajtára. Azt mondták nagyon csúnya volt neki, és vérzett. Elrohantak az állatorvoshoz, meg is műtötte, most csepegtetni kell a szemébe, de nagyon piros, valaki azt mondta, hogy nagy az esély rá most már, hogy ez megismétlődik. Igaz ez?...
valami határközeli településen volt az eset, kiváncsi lennék hogy mi ölte meg a kutyákat mert kettő volt az egyik 80kilós, és vérnyomok meg pár testrész volt ott, az öregember, mondta hogy halotta ahogy morog az állat, és harcol a két kutyájával, de nem mert...
Annyira dühített, amikor megláttam, hogy egy 4 hónapos staffi szukán szögesnyakörv volt!!! Mondtam a "gazdáinak" ( 20 éves városi aljanép), hogy ne rakjanak rá szögesnyakörvet, ez nem való rá stb. -De hogy ő harci kutya! :| ahham, persze, meg is ijedt a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!