DSC02422. JPG tetszik nektek ez a kutya?
Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 17:42
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom így megmondani. A képet tedd fel a kepfeltoltes.hu-ra és linkeld be! Utána megmondom. :)
2/5 anonim 

válasza:

válasza:A számítógépedről nem tudsz linkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Jobb 2 kutya mint 1?
Mindig egy kutyám volt egyszerre, nagytestű ,kinti kutya és mind fiú volt. Kíváncsi vagyok, hogy akiknek több kutyájuk van azoknak mi a véleménye, jobb nekik, vagy kevésbé nevelhetőek (mert ugye mindig ott a másik, aki elvonja a figyelmet a gazdiról)? Leírnátok a tapasztalatotokat?
Melyik a kedvenc kutya fajtád?
Nekem a yorkshire terrier irtó cuki .
Fajtából adódik, vagy miért csinálja ezt a kutya? (Kaukázusi. )
Szoktunk sétáltatni egy kutyát, és én annak a híve vagyok, hogy az igazi séta póráz nélküli. Ezért, ha kiértünk a lakott területről, akkor el szoktam engedni, és oda fele nem is baj, mert legtöbbször a lábunkhoz simulva jön velünk, vagy szinte a hátsó fertályunkba...
Miért vannak a kutyám szemfogain ilyen fekete hajszálvékony csíkok?
A kutya 3 éves szuka. Udvaron tartom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!