SOS! Egyfolytában köhög a kutyám már két napja. Mi baja lehet?

válasza:

válasza:

válasza:milyen fajta kutya?ha kistermetű pl francibuldog vagy yorkie akkor lehet a fajtájával járó betegsége,pl légcsőszűkület v egyéb rossz dolgok :(
remélem nem erről van szó és meggyógyul!

válasza:

válasza:

válasza:Kinti kutya?
Mert nekünk volt egy kutyánk, (mindig kintiek voltak) ami nem bírta a hidegvizet, és ilyenkor már köhögött tőle.
Úgyhogy télre mindig oda tettük a vizét, ahova ő is menni szokott ha fázik a kutyaólban, egy ilyen kis hátsó félig meddig fűtött helyiségbe, és úgy nem fázott meg a torka.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
9 hónapos múlt , kb 1,5 hete volt az első tüzelése.Eddig nem kapart szinte egyáltalán csak elvétve 1-2 kisebb gödröt , de ezen a héten több mint 30-at produkált már...Napi szinten van séta , labdázás és trükköket is tanítok neki , szóval nem lehet arra fogni hogy...
Pár apja kezdte és nem tudom mi lehet semmi baja nincs csak könnyezik a bal szeme mindig törölgetem
minden este képtelen befogni a száját, nem hiszem hogy látna kint bármit is, mert MINDEN ESTE?? mostanra már nagyon idegesítő. 2 hónapja csinálja kb. Szülei nem csinálják! szóval nem értem! már az van hogy éjszaka velünk alszik, mert akkor nem ugat. Tuti nem ezért...
Nagyon félős volt tavaly is, felborított mindent, amúgy tacsi keverék, a másik kutyámat nem is érdekli hogy dörög az ég. Lakásban vannak, de úgy remeg komolyan sajnálom:(( mit tegyek vele? nem szeretgetem mert akkor meg azért dícsérem meg hogy fél, valaki tud valami tanácsot adni? Köszi:)
Egyfolytában "nyöszörög"és a száját sem tudom kinyitni, mintha szájzára lenne.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!