Bolha/kullancs irtó nyakörvet mennyi idős kortól lehet kiskutyára adni?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mit gondoltok róluk? Kinek melyik vált be?
4 hónapig lehet a kutyán és utána 1 hónap szünet. A kérdésem az lenne,hogy ebben az 1 hónapban is védve lesz a kutyám a bolhák és kullancsok ellen?
Van egy 9 hetes kiskutyám, és valószínű elkapta a kennel köhögést, egy másik kutyustól akivel együtt él, de már neki elmúlt kb 3-4 nap alatt. A kicsi ma kezdte, holnap tudom orvoshoz vinni. Azért izgulok, mert még csak egy oltása van meg, mert hasmenéses fertőzése is...
Sziasztok! Ma a 4 hónapos spániel kutyusomba, három kullancsot találtam a nyakán, a fején, és jobb oldalt a szája felett. Kiszedtem mindegyiket csipesszel, nem szakadt bele a fejük. Viszont a kullancsok helyén nagy puklik vannak megdagadva?! Ez normális? A másik...
De a nyakörvre az volt ráírva , hogy csak 10 hetes kortól lehet rátenni.Az én kutyám kinőtte nemrég , de az egyik ismerősöm most hozott kiskutyát így neki adtam mert nem olcsó , nekem meg már úgysem kell.Mondtam neki hogy még ne rakja rá , de valamlyik nap láttam hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!