Miért cibálja ki mindig a kutyám a takaróját az alvóhelyéről?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A kutyák-macskák érzékenyebbek a földsugárzásokra, mint az emberek. Van az a régi babona, hogy ha egy üres szobában letelepszik egy kutya, az az embernek is jó hely alváshoz, de ahol egy macska telepszik le, ott káros sugárzások vannak.
Ha lehet, rakd át az alvóhelyét olyan helyre, amit ő választot ki, ahol szeret aludni.

válasza:

válasza:Az én Tacsim fiú mégis kiszedi a pokrócát a vackából!?
nem értem!

válasza:

válasza:vagy lehet hogy melege van ha benn van neki az is!
én kutyám is nyáron kiszedi amikor meleg van!
Kapcsolódó kérdések:
Ősszel is csinált ilyet,szóval gondolom nem a meleg miatt,csak az ágyában van a takaró.
Most kétéves a fiam,de elég nagy,és a rendes gyerektakaró szélességben kevésnek bizonyul.Ha betakarom,akkor leér mindkét oldalán,de ahogy elfordul,már kint is van mindene.Ha nagy takarója lenne,nem keveredne bele?Nem tudna megfulladni,ugye?
Mert az enyém szédszedi ! Levisszi a teraszról az udvara ! miért csinálja ?
Amikor kiszedi akkor meg fázik és ott alszik a pokrocin a füvön ahova kiráncigálta.Mikor bennmarad akkor tud aludni rendesen az oljában.Mit csináljak hogy ne szedje ki?Valami ötlet,tanács.Általában reggel szedi ki és ráncigálja meg morog szóval játszik vele de este viszont meg kellene neki.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!