Miért nem eszi az eledelt a kutyám?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Eddig mit evett? A száráz teljesértékű táp a legjobb a kutyusnak.Van még egy jó csel.A száraztápot keverd össze csak egy kicsit adjál hozzá a lényeg,hogy jól keverd össze egyb kis húsleves,vagy pörköltszaft,bármi ami a ti kajátok persze amiben husi is volt.Krumpilt nem szabad!!!
Zuza,husi bármi amit esztek és van leve tuti ,eg fogja enni.

válasza:Száraz eledel:
-Lehet hogy túl száraz,ilyenkor öntsd fel tejjel,vagy vízzel.
-Lehet hogy túl igazi már.Szóval túl márkás,vagy nincs íze neki.
Konzerv eledel:
-Lehet hogy valami olyan anyag van benne aminek rossz az íze.
-Lehet hogy már nem a legjobb szavatosságú.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A mostanit már csak túrkálja... És esetleg abban tudtok segíteni, a füle mögötti finom szőr, "összeállt" ezzel mi a teendő? Köszönöm a válaszokat!!
ugy ertem hogy ne legyen olyan csontos..nyilvan elhizni sem fog,de azert maradjon rajta valami..az enyem kap chappit es friskiest,es hazikosztot..husokat meg leveseket mert imadja,persze fuszerek nelkul..de ezektol nem tud meghizni..nem sovany,2allatorvos velemenye az...
Van egy 7 hetes fajtiszta német juhász kutyám és nem tudom eldönteni hogy milyen junior eledelt adjak neki ami jó is és nem is túl drága. Köszönöm a segítségeteket!
Ti milyen eledelt ajánlotok egy olyan boxenrek amit később szeretnék versenyekre hordani(kölyökkorban és felnőttkorban egyaránt) ha nincs a közelben Fressnapf, csak Tesco, meg ehhez hasonló?
Fontos volna a válasz. Köszönöm.
A kutyám már 1,5 éve minőségi tápot eszik de semmi változás nem látszik rajta. Ugyanúgy kevés a szőre, jobban hullik mint kell stb. És nem beteg az orvos szerint, viszont régen mindenféle "szemetet" evett amíg nem tájékozódtam rendesen, illetve éhezett is télen néha és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!