Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van Békés megyében kutyatréner...

Bacsineni kérdése:

Van Békés megyében kutyatréner (nem kutyakiképző)?

Figyelt kérdés
Békéscsabán kutyatrénert, kutyapszichológust, továbbá homeopátiával foglalkozó állatorvost keresek félős kutya szocializálásához.

2013. febr. 23. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
vidd ki a lencsésire kutyaoviba, kölyökkutyák közé kell vinni, ez a titka
2013. febr. 23. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
A lencsésin van kutyasuli, oda mehetsz, bármilyen problémád van. Veres Erika foglalkozik ilyenekkel, ha gondolod, privátban elküldöm a számát.
2013. febr. 23. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, én is őt akartam ajánlani.
2013. febr. 23. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Kujtyatréner, kutyapszichológus - ezek csak menő modern nevek egy régi szakmára, amit kutyakiképzőnek hívnak. Csak ugye azon belül is van, aki specializálódik rehabra vagy sportra stb.
2013. febr. 23. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Kutyatenyésztő/kutyakozmetikus/kutyakiképző?

Melyik legyek a 3 közül? Tudom, hogy egyikből sem fogok meggazdagodni, ez nem is célom, de azért nyilván meg szeretnék élni.

Hol lehet kutya kiképzővel beszélni?

Van 1 hiper aktív német juhászom és vele kapcsolatban lenne néhány kérdésem és a kutya kiképzésről mert kutya kiképző szeretnék lenni

Mit kell tennem ahhoz hogy kutyakiképző legyek?

érettségi után hova? mert tudtommal nincs külön ilyen szakiskola..

Mit kell tennem, hogy kutyakiképző legyek? Mindent tudni szeretnék.

Mindig is állatokkal szerettem foglalkozni, most már azon belül inkább kutyákkal. Eddig nem tudtam eldönteni, hogy mi legyek de már kutyakiképző akarok lenni. Először még le kell érettségiznem, még csak 9-es vagyok :D De már szeretnék tudni erről valamit, hogy mit és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!