Nyugodtan adhatok a kutyának csirkenyakat, csirkeszárnyat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Sokan etetünk nyersen, itt olvashatsz rólla.

válasza:

válasza:Nem kell felni, a fagyasztas is ugyanolyan hokezeles, mint a fozes, csak be kell tartani az eloirt idotartamot (ez minden husnal mas), es akkor semmi problema nem lesz. :) Egyedul a sertest kell megfozni. En szemely szerint nagyon BARF-parti vagyok, csak ajanlani tudom, sokkal jobb a fott kajanal es barmelyik tapnal is. Ezeken az oldalakon utanaolvashatsz, gyujthetsz sok informaciot:
Facebookon is vannak csoportok, ha tenyleg erdekelne a tema. :) Amugy a fozessel sincs baj
Kapcsolódó kérdések:
Csirkenyakat szokott enni, de úgy vettem észre, hogy az inkább meghajta.
Hallottam,hogy a tescos húsoknak nem épp a legjobbak a higéniai körülményei.Még sose adtam a kutyámnak (4kg-os bolognese) nyersen húst/csontot.Oda merjem neki ezt adni,vagy jobb,ha megfőzöm?
Ma, csire aprításnál vettem észre, hogy a kutyám elcsent egy nyakat, akkor láttam meg, mikor már egy utolsó kis falatkát lenyelte. Nyugtassatok meg légyszi, hogy nagyon kevés esély van rá, hogy baja legyen tőle. Elég kis cingát nyak volt egyébként, amit megkaparintott....
1 héten egyszer főzők a kutyusomnak a táp mellé egy kis változatosság gyanánt. A fent említettekből + májat, répát. Az lenne a kérdésem, hogy milyen mennyiséget ehet meg egy nap, valamint sertéscombcsontot is főzhetnék- e neki bele(most váltja a fogát szeret...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!