Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nyaralni megyünk, akkor az...

Ha nyaralni megyünk, akkor az 5 hónapos kuvasz kutyánkat otthon hagyhatjuk egyedül?

Figyelt kérdés
A szomszéd minden este átjönne megetetni,azzal nem lenne gond.Ti mit tennétek?Elvinni nem vihetjük el magunkkal,mivel egy pásztorkutya és nem bírná a bezártságot.5 napra megyünk.
2014. máj. 13. 18:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én nem hagynám ott.
2014. máj. 13. 18:40
 2/21 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok:

* Mármint én nem hagynám otthon a kutyust egyedül.

2014. máj. 13. 18:41
 3/21 anonim ***** válasza:

A tesómnak Berni pásztorkutyája van. Ha nyaralni mennek akkor a következőket csinálják

1. Ha mi ráérünk vagy bármelyik rokon, az lemegy a tesómék házába, és ott "éldegél" amíg haza nem jönnek. Így a házra és a kutyára is vigyáz.

2. Ha egy rokon sem tud időt szakítani erre, akkor felfogadnak egy olyan céget akik az állatokat rendezik míg a család nyaral. Megetetik, ha kell kitakarítják az almot (pl: macskák, és egyéb állatok esetében) a kutyát elviszik sétálni is.

A neten találsz ilyen cégeket.

2014. máj. 13. 18:43
 4/21 A kérdező kommentje:
De a kuvasznak régen is ez volt a feladata.A tanyákat,nyájakat őrizték...nem hasonlítható egy németjuhászhoz vagy egy berni pásztorhoz.
2014. máj. 13. 18:46
 5/21 anonim ***** válasza:
79%

Nekem egy borderem van ami szintén nem szereti a bezártságot, de én számoltam vele mikor ilyen kutyát vállaltam. Én fogom vinni magammal nyaralni, nem lennék képes egyedül otthon hagyni, akkor már inkább másra bíznám, de azt megélni egy kutyának, hogy a gazdái otthagyják és valaki naponta 2 percre beugrik hozzá.... Se séta se játék....

Arról nem beszélve, hogy nálunk a nyaralás nem a szobában való döglésről szól. Reggel megindulunk és este hazajövünk. Ha kellően lefárad simán végigalussza az éjszakát.

2014. máj. 13. 18:46
 6/21 A kérdező kommentje:
Egy borderhez főleg nem.:D
2014. máj. 13. 18:49
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

Téged most érdekel a véleményünk vagy csak te szeretnéd hogy mi "hallgassunk meg" ...?

Én sem hagynám otthon a kutyámat, de látom ti arra vettétek amire régen használták nem pedig családtagnak.

Inkább írd le hogy nem is akarod elvinni ... Nekem ez jön le az egészből, és bocs ha nem!

Amúgy pedig kutyapanzió, illetve amit már eddig is írtak fentebb.

2014. máj. 13. 18:56
 8/21 anonim ***** válasza:
61%
Eszembe nem jutna nyaralni menni, miközben van egy kölyökkutyám.
2014. máj. 13. 18:59
 9/21 anonim ***** válasza:
74%

Valóban nem lehet egy németjuhászhoz vagy egy borderhez (akit családtagnak szántak és akként is kezelik) hasonlítani egy kuvaszt (akit ti csak kerti dísznek használtok).

Minek kérdezel ha csak kötekedni tudsz?

2014. máj. 13. 19:11
 10/21 anonim ***** válasza:
Mi akárhányszor mentünk nyaralni, mindig jött velünk a kutya. El se tudnám képzelni, h a kutya ne legyen ott velünk. Ha olyan helyre akartunk menni, ahova kutyát nem lehetett bevinni, akkor vagy itthon maradtunk, vagy választottunk mást.
2014. máj. 13. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!