Szerintetek jó ötlet lenne Josera High Energy-vel etetni egy 16 hónapos labradort? (KÉP)
Azért gondolkodom ezen a magas energiatartalmú tápon, mert a kutyám nem akarja megenni a mostani tápadagját (Josera lamb and rice, 280g ), mindig otthagyja a felét. A high energy-ből kb 200g elég lenne neki, szerintem azt megenné mind. Egyébként napi 2 órás séta van, 1 óra pórázon a városban, 1 óra szabad futkározás) Azért merült fel bennem a kérdés, mert kicsit soványnak tartom.
Én nem tartom jó ötletnek. Azt a tápot azoknak ajánlják, akik intenzíven sportolnak, versenyeznek a kutyájukkal, te pedig ennek a közelében sem vagy. Ha váltani szeretnél, inkább a festiválra válts. Az válogatós kutyáknak is jó, illetve nagy mozgásigényűeknek is. A másiktól csak elhízna, az meg ugye nem cél, főleg, hogy a labik amúgy is hajlamosak rá.
Én is festivállal etetek, és nekünk is kb. annyi mozgás van egy nap, mint a tiednek.
1-es vagyok.
Egyébként nem sovány a kutyád. Pont jó. Így kellene kinéznie minden labinak, nem úgy, mint egy nagy darab tégla, se horpasz, se semmi. Szélesedni meg még úgyis fog, még csak 16 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!