Mitől büdös a kutyám szája?
4 hónapos pincserem van és kb 2 hete nagyon büdös a szája.
Ugyanazt a tápot adnom neki mint előtte.
Mi lehet?

válasza:

válasza:elég beteges fajtát választottál .....
Kérj tanácsot a tenyésztőtöl is akár (a doki után)
Kapcsolódó kérdések:
Nem az a tipikus kutya szag, hanem valami förtelmes büdös szaga lett miután felhozta anya a sétáról. El szokott engedve lenni és néha beledörgölőzik a földbe. Lehet hogy attól ilyen? Volt már büdös máskor is de az elmúlt egy időre és most megint visszajött. Olvastam...
Van egy kb 4-7(befogadott azért nem tudom pontosan)ivartalanítot lány spánielem és semmit nem csinál nem pisilbe nem kakilbe és nem is pukizik de egyszer csak büdös lesz (belese fegszik semmibe)
Már lassan 2 éve az van, hogy a szálkásszőrű tacskóm nagyon büdös, én rendszeresen megfürdetem, de rá három nappal már megint olyan büdös lesz.. Ez Miért van? Azért, mert tulyák alatt mászkál, és mindent körbejár az udvarba? Kérem segítsetek, egyfolytába fürdetem, de nem viselem el a szagát..
- Mit csináljak csipa ellen, mert van egy szerem, de nem igazán használ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!