A fél éves szuka pumi kutyám szája szaga erősen vegyszerszagú. Nem fér hozzá semmilyen vegyszerhez a házban. Mi lehet az oka?

válasza:

válasza:

válasza:A fagyállónak nincs szaga - pont azért veszélyes.
Ellenben ha acetonos a lehelete akkor az gyanúsan cukorbetegség jele...

válasza:

válasza:Itt senki nem állatorvos,így senki nem tud biztosat mondani.
Ha érdekel a kutyád élete,egészsége,akkor irány az orvos.

válasza:

válasza:Elvittem az állatkórházba, és kiderült, hogy a táp amit vettünk, tele van mindenféle vegyszerrel, az se.tett jót neki. Tényleg mérgezése volt, amit (miután szomszédokat is megkérdeztem) a nyest és a patkány ellen volt az udvaron méreg. Biztosan játék közben belenyalt. Mostmár jól van, nem hányt, és a kedve sem romlott, szerencsére időben vittem állatkórházba. Elnézést, hogy tegnap nem írtam vissza, de az orvos (aki nem mellesleg nagyon kedves is) benntartotta megfigyelésre a kutyámat éjjel is, hogy megfigyelje a viselkedését. Mostmár itthon van, és ép és egészséges! :)
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Helló!Van egy 1 éves Angol Cocker Spánielem.Nem csonkoltuk meg a farkát,mivel az állatkínzás.Lehet hogy szépen mutat,de akkor is.Fekete színű,törzskönyves.Suli időben 1-2 óra séta+otthon játszás(bot dobálás,tanítgatás stb.)Nyáron minden nap megyünk sétálva a...
Amikor letettük a kőre (terasz) a sült csirkecombokat hűlni, akkor kiment a kutya, és megevett egy csirkecombot. Azóta folyamatosan figyelem. Lassan eszik, jól megrágja az ételt. 13:30 környékén ette meh a csontot, azóta egyszer kakilt, egészséges kinézetű, barnát,...
Egy két dolgot leszögeznék. Jelenleg egy 6 hónapos Staffim van(törzskönyves, nem szaporítótól vásárolt)nem fogom ivartalaníttatni . Szeretne a család mellé egy Bullterriert természetesen nem szaporítótól , hanem tenyésztőtől és ő sem lesz ivartalanítva. Szerintetek ez...
Azt tudom, hogy sok betegséget megelőzhetek vele, de van például jellembeli változás is? Nyugodtabb lesz? Kevésbé domináns?
Lehetőségem van befogadni egyy pumi kölyköt, de nem tudom, a kan vagy a szuka lenne a megfelelő választás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!