Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A fél éves szuka pumi kutyám...

A fél éves szuka pumi kutyám szája szaga erősen vegyszerszagú. Nem fér hozzá semmilyen vegyszerhez a házban. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

2013. dec. 26. 16:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet mérgezés is. Akár fagyálló mérgezés is! Szerintem vidd el a legközelebbi állatkórházba, mert pár óra alatt elpusztulhat! :(
2013. dec. 26. 16:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt mitől lehet kapni?
2013. dec. 26. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Mit mitől lehet kapni. Fagyálĺót, ha megnyalta vagy ivott belőle el fog pusztulni, ha nem kap orvosi segítséget. Véletlenül nem lesz vegyszer szaga. Lehet hogy most semmi baja a kutyádnak, de pár óra múlva nagyon fog szenvedni. Hívj fel egy állatorvost vagy többet is és kérd ki a véleményüket! Ilyennel nem szabad várni. Mert a kutyad élete a tét!
2013. dec. 26. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A fagyállónak nincs szaga - pont azért veszélyes.

Ellenben ha acetonos a lehelete akkor az gyanúsan cukorbetegség jele...

2013. dec. 26. 17:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsónak értek egyet az acetonszagú lehelet bizony a cukorbetgségre utalhat
2013. dec. 26. 19:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Itt senki nem állatorvos,így senki nem tud biztosat mondani.

Ha érdekel a kutyád élete,egészsége,akkor irány az orvos.

2013. dec. 26. 21:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat a cukorbetegség mellett, már ha tényleg acetonszagú a lehelete.
2013. dec. 26. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi van a kutyussal? Nincs rosszul? Nem hány? Először én is a cukorbetegségre Gondoltam. De az aceton szájszagot jelez. Reméljük minden oké.
2013. dec. 26. 22:57
 9/11 A kérdező kommentje:

Elvittem az állatkórházba, és kiderült, hogy a táp amit vettünk, tele van mindenféle vegyszerrel, az se.tett jót neki. Tényleg mérgezése volt, amit (miután szomszédokat is megkérdeztem) a nyest és a patkány ellen volt az udvaron méreg. Biztosan játék közben belenyalt. Mostmár jól van, nem hányt, és a kedve sem romlott, szerencsére időben vittem állatkórházba. Elnézést, hogy tegnap nem írtam vissza, de az orvos (aki nem mellesleg nagyon kedves is) benntartotta megfigyelésre a kutyámat éjjel is, hogy megfigyelje a viselkedését. Mostmár itthon van, és ép és egészséges! :)

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! :)

2013. dec. 27. 07:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit. :) Örülünk hoz jobban van. Milyen Tápot evett, hogy mi sem etesük szarral a kutyánkat. :) Még jó hogy időben bevitted. :) Jó gazdi vagy. :)
2013. dec. 27. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek aranyos? Szép? Elég neki ennyi? (Képpel)

Helló!Van egy 1 éves Angol Cocker Spánielem.Nem csonkoltuk meg a farkát,mivel az állatkínzás.Lehet hogy szépen mutat,de akkor is.Fekete színű,törzskönyves.Suli időben 1-2 óra séta+otthon játszás(bot dobálás,tanítgatás stb.)Nyáron minden nap megyünk sétálva a...

A 7 hónapos pumi szuka kutyám ebéd előtt evett csirkecomb-csontot. Lett valami baja?

Amikor letettük a kőre (terasz) a sült csirkecombokat hűlni, akkor kiment a kutya, és megevett egy csirkecombot. Azóta folyamatosan figyelem. Lassan eszik, jól megrágja az ételt. 13:30 környékén ette meh a csontot, azóta egyszer kakilt, egészséges kinézetű, barnát,...

Amerika Staffordshire Terrier szuka mellé egy szuka Bullterrier?

Egy két dolgot leszögeznék. Jelenleg egy 6 hónapos Staffim van(törzskönyves, nem szaporítótól vásárolt)nem fogom ivartalaníttatni . Szeretne a család mellé egy Bullterriert természetesen nem szaporítótól , hanem tenyésztőtől és ő sem lesz ivartalanítva. Szerintetek ez...

Egy szukára az ivartalanítás milyen hatással van?

Azt tudom, hogy sok betegséget megelőzhetek vele, de van például jellembeli változás is? Nyugodtabb lesz? Kevésbé domináns?

Első kutyának kan vagy szoka kutyát ajánlotok?

Lehetőségem van befogadni egyy pumi kölyköt, de nem tudom, a kan vagy a szuka lenne a megfelelő választás?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!