Eukanuba tápról vélemény?

válasza:6 éve azt eszi az összes kutyám. Nekünk bevált.
Mindjárt jön néhány nagyokos, aki közli, hogy ilyen meg olyan szar, de sosem fogod megtudni, ha nem próbálod ki.
Ha néhány hónapig etetsz valamilyen táppal és azt látod, hogy a kutyád jókedvű, nem sovány és fényes a szőre, akkor az jó neki.

válasza:Mindig a táp összetételét nézd.Ha gabonával kezdődik,nullát ér az egész.
Egyébként tényleg kutyafüggő,az enyémnek pl.csúnya lett tőle a szőre és sok a széklete,már addig a kevés ideig,míg hajlandó volt megenni.

válasza:Nem rossz táp, csak sajnos az én kutyámnak hasmenése van tőle. Pedig a tenyésztőnél is azt kapott.
Még mielőtt valaki felvilágosítana, hogy nem az eukanubától volt híg a kaki, elmondom, hogy mióta átálltunk másik tápra azóta normalizálódott a széklete.

válasza:Szerintem jó táp. De egyetértek a többiekkel. Kutyafüggő, de érdemes kipróbálni.
Nekünk bevált :)

válasza:Lehet,hogy a tenyésztő csak mondta,hogy ezt kapta a kicsi,közben olcsó táppal etetett.
Ilyenkor szokott hasmenés fellépni attól a táptól,amit állítólag evett eddig a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Szimpatikus kutyafajta, szeretném a gazdik, (vagy akik már érintkeztek ilyen kutyafajtával) véleményét hallani.
Most kaptam egy katalogust róla elég jó a hústartalma, csak sok kémiai név szerepel benne, nem tudom ezek nem -e károsak hosszútávon? Köszönöm előre is a válaszokat!
Kutyatejpótlót adok a kicsinek csak túl híg volt így kellet valamivel sűrűsíteni ehhez bébi tápszert, tejmentes grízport használok(amibe kb hasonló mennyiségbe vannak jelent azok a vitaminok mint a kutyatejpótlóba). Ha esetleg van jobb ötletetek hogy mivel lehetne sűríteni szóljatok.:)
A személyes vélemények,észrevételek érdekelnének,nem a google.hu-s összefoglaló fajtaleírás! Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Keverék kutyusomnak tervezek ilyet venni a héten, találtam korban, sőt fajtában is hozzá illőt. Aki ilyennel etet, vagy már próbálta, attól várok pozitív és negatív véleményeket, és tapasztalatokat! Előre is köszönöm :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!