Idős kutyám nagyon köhög? Mitől lehet?

válasza:

válasza:Állatorvos nézze meg mindenképpen, sokféle oka lehet. Pár dolog:
- kennelköhögés, ekkor antibiotikumkúra.
- szívgyengeség, ilyenkor a tüdő felvizenyősödik, a Fortekor mellé vízhajtót is adnak ilyenkor, attól egy időre (hetek pl.) elmúlik a köhécs
- neadjisten tüdődaganatm ez röntgennel derülne ki.
- stb,
Szóval mindenképpen vidd el orvoshoz.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2 napja köhög (maival együtt) tehát ez tegnap kezdődött. Nem tudom mit tehetnék, nem tudm eldömtemi hogy ezt csak én aggódom e túl. Az öklendezések után nem hányik semmit (egyszer hányt tegnap akkor száraz kutyatápot adtam neki de amikor sonkát vagy parikát adtam neki...
Már három napja időnként öklendezik ivás vagy evés közben. Próbáltam neki kézből adni, ha kisebb falatokat adtam az könnyedén lecsúszott, de a nagyobbtól öklendezett. Most azonban leugrott a foteljéből, elsétált a szoba közepéig, és ok nélkül elkezdett köhögni,...
A kutyám (foxi-keverék) néhány napja köhög. C-vitamint adtunk neki, mézet, pemetefűcukrot, svédcseppet. Kinti kutya, de szigetelt kutyaháza van és zsákot is kapott,hogy azon feküdjön. Hogy tudnék még neki segíteni?
Már jó 2-3 hete csúnyán köhög a kutyám. Ha fekszik, akkor is, de nem sűrűn. Ha izgalmi állapotba kerűl akkor köhög inkább. Először sima száraz köhögése volt, most meg olyan mint az embereknél a hurutos köhögés. Étvágya van,tehát eszik,iszik,élénk,macskákat kergette,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!