Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A napokban elvinném a kutyám...

A napokban elvinném a kutyám úszni és most kapott egy julius-k9-es hámot és tapasztalatokat szeretnék kérni hogy lett-e valami baja a hámnak eldeformálódott stb. és hogy inkább hámmal vagy nyakörvvel ússzon?

Figyelt kérdés
(Most úszunk először)
2016. júl. 30. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem inkább nyakörvel ússzon, mert az kevésbé akadályozza a mozgásban. Arra viszont figyelj, h a póráz (ha azzal úsztatod) be feszüljön meg, mert esetleg bepánikolhat a kutya.
2016. júl. 30. 13:08
 2/2 anonim válasza:
Nyugodtan úsztathatod a hámban is, mi is mindig abban úszunk, ráadásul ha pórázzal viszed úszni így esélytelen, hogy fojtsa magát
2016. júl. 30. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Pomerániai törpespicc tenyésztőket tudtok ajánlani?

Illetve akiknek ilyen fajta kutyájuk van mondanának tapasztalatokat?

Nektek mi vált be harapdálásról leszoktatás esetén? Saját tapasztalatokat légyszi

Elméletben olvastam több módot is, nekem eddig az jön be, hogy a szájába adok egy rágókát és ha harap rászólok. ( 3 hónapos, mintha kezdené megértegetni a dolgot ) nem vitát szeretnék, hogy mi a helyes módszer, hanem saját tapasztalatokat, hogy kinek mi vált be :D

Tapasztalatokat, tudnivalókat tudtok mondani a törpruszkárokkal?

Júliusban fogunk elmenni a kutyusért. Törpe uszkár, aprikot színű. most születtek és akkor lehet majd elhozni őket. nagyon sok könyvet olvastam már a témával kapcsolatban de szeretnék minél jobban felkszülni a kutyusra! ha valakinek van ilyen kutyája vagy nagyon ismeri...

Tudtok mondani tapasztalatokat?

Sziasztok a Noé állatmenhelyről elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi. Bármi jöhet. Köszönöm

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!