Platinum vagy N&D?

válasza:Én a helyedben már most váltanék...
Amúgy mindkettő nagyon jó, egyikkel sem foghatsz mellé.:)

válasza:A farkas kölyköknek még junior táp sem volt, ugyanazt ették, mint az anyjuk meg a dédapjuk ..
Kölyök kölyök, mindegy mekkorának van.
Ha nagy a tápszem, az már más tészta, akkor kisebbet kell.

válasza:A nevesebb tápgyártóknál sokkal több olyan táp van ami minden korban, minden méretben és fajtának adható. A kistestűeknek azért szoktak külön gyártani, mert köztük vannak akik igénylik a kisebb tápszemeket.
A Platinumnál, ez nem gond, mert a technológiából adódóan mivel készül, a tápszemek puhábbak, így a kisebb állkapcsú kutyák is boldogulnak velük.
A kérdésre válaszolva pedig mindkét táp kiváló. Az N&D sütőtökös verzióját ajánlom szívből, de az magas 30% fehérje értékű, nem minden kutya birkózik meg vele optimálisan, a sima gabonamente és csökkentett gabona tartalmú tápjai még ettől is magasabb fehérje szinten mozognak 32-38% között.
A Platinum fehérje tartalma teljesen átlagos, nehéz vele mellé fogni 25% vagy 24% ha jól emlékszem.
Minkét táp kiváló termék, megbízható és jó tanúsítványokkal. Bérmelyik mellet döntesz id jól választasz.

válasza:Alapvetően igen. De egy normál egészséges emésztésű kutyát nem szokott megviselni a minőségi tápváltás, ha azonos fehérje szinten mozog a két táp.
A Platinum gyorsabban emésztődik meg átlagosan, de persze ez egyed függő is. Szerintem nem kell keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Jelenleg Platinumot kapnak, de már nem nagyon szeretik, vagy megunták. Jó helyettesítő a Dado vagy TOTW inkább?
Melyik lenne jobb választás kistestű kutyák számára?
Napokban szeretnek venni egy Am.stafford kutyát es jo minőségű tápot szeretnék neki adni, veleményetek vagy tapasztalatotok van esetleg? Vagy valami másfajta táp jo lenne? Hány hónapos kortól adhatom neki a premium tápot?
Séta közben unatkozik a kutyám, sötétben meg nem tudunk olyan helyre menni, ahol elengedhetem pórázról és labdázhatunk. Szoktam vele engedelmes feladatokat gyakorolni (láb mellett követés, futólépés, jobbra-balra át, ül, fekszik, marad ... ). Ha tudunk labdázni, akkor...
Leginkább ez a kúra érdekelne, nem sokat találtam róla infót, csak hogy egy vagyon és az allergénekkel szemben semlígesíti a kutyust és 9+9 havi injekció kúrán kell átesni. Csak kérdés van-e mellékhatás (állítólag nincs...), és hogy mennyire válik be? Örülnék a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!