Mit hallottatok/gondoltok/tapasztaltatok a Mátyás Király Udvari Komondor aranykoszorús mestertenyészetről?

válasza:

válasza:

válasza:Én beszélgettem velük egyszer, mikor egy ismerősöm komondort akart. Nagyon szimpatikus volt a hozzáállásuk az egész kutyázáshoz. Mivel náluk nem volt kiskutya, ajánlották az egyik tenyészetet, ahol fedezett egy kanjuk.
Előttem író: áruld már el, hogy akkor honnan vennél?
Azért mert 11 kutyája van, az nem jelenti, hogy nem foglalkozik velük megfelelően. Mitől jobb az, ahol 6-7 kutya van, mint ahol több? Ez pont annyira nem reális, mintha az ellenkezőjét állítanám. Simán kötözködés.
Köszi a válaszokat!
Szerintem egyáltalán nem gond a 11 kutya, ha tud róluk gondoskodni, márpedig tud, hiszen ha nem tudna, akkor nem születnének olyan gyönyörű kutyák náluk, mint MKU Nyalka. Nézzétek meg, milyen szép kutya, neten fenn van. A 3. válaszolónak külön köszönöm! :)

válasza:én innét vennék ha már egyszer megkérdezted.
emígy mondjuk 2-3 kutyával sokkal többet lehet foglalkozni és több időt tölteni a tanításukra mint 12-re.

válasza:

válasza:Feltéve, hogy rászánják.
Nekem van itthon 13 kutyám, de le lehet ellenőrizni, hogy mivel itthon dolgozom és egész nap körülöttem vannak, többet foglalkozom velük, mint akinek van 4 a kert végében a kennelbe zárva.
Ez sem ismérv semmire, hogy valakinek hány kutyája van. Jó, a 40-50 az már a nagyüzemi szaporító kategória, elismerem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogy a lovassport, akárhonnan nézzük mégis csak sznob közösségeket vonz. Tisztelet a kivételeknek, ne verjetek egyből agyon.De semmi mást nem lehet hallani, csak, hogy ha nem vagy gazdag ne járj lovagolni, ne vegyél lovat, ha nem vagy jó, akkor kussolj és tűrj....
Annak fényében tartom "kicsinek", hogy anyja átlagos, apja viszont 70 cm és kb 60 kg. Egyébként masszív, de nem kövér.Napi adagja 60 dkg. Acana./most állunk át Dog Chow-ról./
Mit tapasztaltatok?
Olvastam már sokat a bullmasztiffokrol és szeretnék 1 szukát..de nem tudom h valóban olyanhiggadtak mert kutyák társaságában szinte minnap lenne!!És képeken láttam h 5-6 hónapos koruk körül olyna hosszukás a pofájuk!!Az baj??
Tapasztaltatok utána valami rosszat (mellékhatást)? Mennyibe került?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!