Olcsó kutyatáp 6000ft/10 kg áron?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem biztos, hogy "nemtörődöm" emberről van szó. Ez csak egy feltételezés a korábbi hozzászóló részéről.
Lehetséges az is, hogy befogadott egy kutyát ( utcáról, menhelyről, olyan embertől, aki nem tudta/akarta tartani ), ezáltal jobb életkörülményeket biztosított neki. Ennyi a pénze, amit rá tud szánni. Van ilyen.
Persze, ez is csak egy elképzelés a részemről, de vannak, akik így fogadnak be kutyát. Megsajnálják, és befogadják.
Egyébként én is úgy gondolom, hogy minőségi eledellel kell etetni minden állatot. ( Nálam Real Nature van. )

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Márka + íz (típus) Ha odaírod, hogy miért azokat választottad, külön köszönöm! ;)
Egy kölyök rotinak lenne, szeretném ha megkapna minden tápanyagot amire szüksége van, és lehetőség szerint minőségi is legyen a kaja. Én ezeket nézegettem eddig:Markus Mühle Junior - Hill's Science Plan Puppy - Mit gondoltok ezekről? Illetve ha nektek lenne...
A beltartalom alapján annyira nem tűnik rossznak, és árban töredéke pl. a középkategóriás Brit Premium tápnak.Link:
Tudom, hogy meglepő a kérdés, de az a tapasztalatom, hogy a kiállítási kutyákat mind olyan erős középkategóriás tápokkal etetik amik tartalmaznak gabonát, kukoricát... Pl. markus mühle, happy dog, royal canin. És az állatorvosok, tenyésztők is ezeket ajánlják. Az...
Nagyon nagyon sik rosszat hallok róla, meg ugye az összetevői sem a legjobbak, valóban. Ehhez nem kell diedetikusnak lenni... Pl. nagyon sok benne a kukorica, ami főleg a macskatáp esetében érthetetlen. Ehhez képest meg relative drága is. Ugyanakkor kutyámnál...
Etet vele valaki? Azt olvastam róla, hogy jónak számít. Egy rottweilert szeretnék majd vele etetni 2 hónapos korától 1 éves koráig. Ill ha jó, tudtok belőle 1kg-os kiszerelést linkelni valahonnan, kipróbálás gyanánt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!