Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olcsó kutyatáp 6000ft/10 kg áron?

Olcsó kutyatáp 6000ft/10 kg áron?

Figyelt kérdés
Barátomat próbálom leszoktatni, hogy pedigrével meg hasonló vackokkal etesse a kutyáját.
2019. máj. 8. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%
Brit Premium, Dog chow.
2019. máj. 8. 15:01
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Normális tápok nem 600/kg hanem 800/kg körül kezdődnek.
2019. máj. 8. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Brit Care tápot ajánlanám én is.
2019. máj. 8. 15:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a jobb tápok drágák, én is taste of the wild-al etettem, de nem tudom meggyőzni. Max. 6000 Ft a keret, ami tényleg kevés :(
2019. máj. 8. 15:24
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
800 Ft./kg alatt nincs. Ha ennyit nem tud rákölteni, akkor miért kellett kutyát vennie?
2019. máj. 8. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
A kérdező arra volt kíváncsi, hogy milyen jó középkategóriás tápok vannak? Válaszoltam és nálam okosabb emberek is a Brit Care-t mondják a legjobbnak abban a kategóriában... Szóval adtam egy hasznos választ, amit szépen lepontoztatok. Nem értem, hogy egyes emberek miért ennyire nehéz felfogásúak.
2019. máj. 8. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Az én ismerősöm is így volt hogy ő nem szán rá több tízezret neki megfelel az olcsó is!Neki az orvor a Happy dog-ot ajánlotta!Azt mondta hogy az ilyen pedigree meg whiskas vackoktól jobb és az áruk meg nagyon hasonló!
2019. máj. 8. 15:41
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

Nem biztos, hogy "nemtörődöm" emberről van szó. Ez csak egy feltételezés a korábbi hozzászóló részéről.

Lehetséges az is, hogy befogadott egy kutyát ( utcáról, menhelyről, olyan embertől, aki nem tudta/akarta tartani ), ezáltal jobb életkörülményeket biztosított neki. Ennyi a pénze, amit rá tud szánni. Van ilyen.

Persze, ez is csak egy elképzelés a részemről, de vannak, akik így fogadnak be kutyát. Megsajnálják, és befogadják.

Egyébként én is úgy gondolom, hogy minőségi eledellel kell etetni minden állatot. ( Nálam Real Nature van. )

2019. máj. 8. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Briantos esetleg? Nem egy prémium, de írnak róla jókat.
2019. máj. 8. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Multifit Farmer. Fressnapf saját márkája, viszonylag új termék, nem egy csúcskategória, de az árához képest rendben van, nincsenek benne káros anyagok. Vagy még a Brit Premium, ami árban hasonló, ezt rendelni is lehet.
2019. máj. 8. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Melyik az 3 féle száraz és konzerv kutyatáp, amit árunál, ha egy nagyvárosban állateledel boltod lenne?

Márka + íz (típus) Ha odaírod, hogy miért azokat választottad, külön köszönöm! ;)

Melyik táp lenne ezek közül a megfelelő választás?

Egy kölyök rotinak lenne, szeretném ha megkapna minden tápanyagot amire szüksége van, és lehetőség szerint minőségi is legyen a kaja. Én ezeket nézegettem eddig:Markus Mühle Junior - Hill's Science Plan Puppy - Mit gondoltok ezekről? Illetve ha nektek lenne...

A Fer-Dog kutyatápról mi a véleményetek? Etet vele valaki?

A beltartalom alapján annyira nem tűnik rossznak, és árban töredéke pl. a középkategóriás Brit Premium tápnak.Link:

A kukoricától, gabonától lesz szép a kutya?

Tudom, hogy meglepő a kérdés, de az a tapasztalatom, hogy a kiállítási kutyákat mind olyan erős középkategóriás tápokkal etetik amik tartalmaznak gabonát, kukoricát... Pl. markus mühle, happy dog, royal canin. És az állatorvosok, tenyésztők is ezeket ajánlják. Az...

Mi a véleményetek a Royal Canin tápról?

Nagyon nagyon sik rosszat hallok róla, meg ugye az összetevői sem a legjobbak, valóban. Ehhez nem kell diedetikusnak lenni... Pl. nagyon sok benne a kukorica, ami főleg a macskatáp esetében érthetetlen. Ehhez képest meg relative drága is. Ugyanakkor kutyámnál...

Markus mühle junior kutyatáp vélemény?

Etet vele valaki? Azt olvastam róla, hogy jónak számít. Egy rottweilert szeretnék majd vele etetni 2 hónapos korától 1 éves koráig. Ill ha jó, tudtok belőle 1kg-os kiszerelést linkelni valahonnan, kipróbálás gyanánt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!