Bértartás problémák. Volt már valakinek hasonló problémája?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ezek ilyen általános problémák sajnos. Mi is így vagyunk ezzel, a ló konkrétan fogyózik, szólni érte ciki, és még mellé hülyének is néznek... Közlik, hogy egy kis plusz zabtól bekólikázik a ló... ne használjuk a kinti pályát, a benti meg használhatatlan és ezért kifizetek, szerintem, a helyhez képest horribilis összeget.
Mi továbbmegyünk. Nem vagyok sznob, de nekem egy lovász ne mondja, hogy bekólikázik a ló egy kis plusz zabtól...
Én már nem tudom... hogyan tovább.

válasza:Pontosan ugyan ebben a cipőben járok. Alig van alom a ló alatt, alig kap enni.
Most lovardát nézek, de úgy, hogy nem szólok oda előre, hogy megyek, és akkor nem tudják a jó oldalukat mutatni hirtelen.
Szerintem ez egy undorító dolog, ismerősöm 10 ezerből eltartja télen a lovát, aki úgy néz ki mint egy vemhes kanca, pedig herélt. Úgyhogy én is sokat gondolkoztam, hogy hova tűnik az a sok pénz, amit fizetünk. (Nálunk legalább is nincs fedeles, meg világított pálya, meg fűtött helyiség, meg wc...)

válasza:Tavasztól - ha valakinek elérhető távolságban vagyunk - szíves-örömest állok rendelkezésetekre Szolnok megyében. Angol box, karámozás egész nap, legelő, kiváló terepadottságok, ugrópálya. Viszont műúttól 4km-re vagyunk, járható földút, de ez nem mindenkinek tetszik. Kárpótolhat, hogy nálunk a ló jóléte az első, nem spórolunk a takarmánnyal. Nincs fedeles, jártatógép, viszont fél napot mehetsz terepen anélkül, hogy emberrel találkoznál, természetvédelmi területen vagyunk. :-)
Tavasszal ha minden jól megy, lesz plusz helyünk, mert a sajátjaink kimennek ridegtartásba mind.
Kapcsolódó kérdések:
Volt aki azt írta, hogy ha csak kis mértékű, akkor el lehet érni javulást. Én egy ideje edzem a mellizmom és a hátam, és nemrég elkezdtem külön hasizomedzéseket csinálni.A kép:
A dokim szerdán csinált UH-t a 17. napon, 7,5 volt a nyálkahártyám( azt mondta a doki, hogy már kész van a befogadásra ), viszont tüszőrepedésem csak vasárnap lesz.Nincs összhangban a dolog, ezt mondta.Amúgy jövő hónapban lesz a 3. inszemem.
Nos az lett vele, hogy ültem a buszon, és egyszer csak az érintő képernyő alsó része nem reagált rendesen. Nem ütődött meg, nem esett le (teljesen karc és ütésmentes is, 1hónapos se volt). Aztán nem tudtam már az aksiját tölteni. Bevittem a telefont a vodához (mivel 2...
Mióta a fővárosba költöztem (1 hónapja) pattanásos lett a bőröm. 15-16 éves koromban még szenvedtem velük, de most 20 éves koromra már teljesen eltűntek. Eddig vidéken éltem, és sejtem, hogy a koszos nagyváros, illetve ez a még nagyon meleg idő (jobban terjednek a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!