Kapcsolódó kérdések:
Friz lovam van. Tudom hogy azzal nem szokás ugrani, de csak hobbiból szeretném, nem verseny szinten. még sosem ugrott. Mennyi időbe telhet neki hogy alapszinten megtanuljon ugrani? Kanca, 8 éves
A lovamnak nagyon térölelő és gyors a vágtája és le szeretném lassítani mert nem tudok befordulni vele az ugrásra. Valakinek van valami ötlete? Tegyek rá segédszárat vagy másik zabla?
Probaltam mar vele nagyon sok mindent,de folyamatosan odajon hozzam,nem akar kimenni korre. Van segitsegem,amikor bejon a lo o megfogja kivezeti es setal vele korbe korbe kozbe ott tartom az ostort a csiko faranal. Ezt mar szamtalanszor eljatszottuk. Esetleg...
szabad idomítókat kérdeztem már és ez alapján kezdtem tanítani a lovam, viszont inkább hajlok ilyen módszerekkel a csikós program felé, alapokat tudjuk és már jó pár hónapja idomítgatom, viszont az ülés nem megy neki. fektetésből próbáltam már volt, hogy fél óra alatt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!