A csömöri Boldog Ló farmon ki az ugró edző? És mi a tapasztalatotok ezzel a lovardával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 23:01
1/9 anonim válasza:
Nem rossz hely de westernlovarda. Vannak angolosok páran ,de ugrósok nincsenek.
2/9 A kérdező kommentje:
És ugró edző sincs?
2016. jún. 25. 21:31
3/9 anonim válasza:
Nincs. Olyan van aki inkább díjlovas.
4/9 anonim válasza:
De vihetsz magaddal, állítólag már van akadálypark :)
5/9 anonim válasza:
Hát figyelj,én járok oda,akadályparkot nem látok. De menj ki nézd meg. Van egy angolos díjlovas,de ott nem fog ugrót tartani az sem.
6/9 anonim válasza:
Amikor mi néztük, akkor mondták, hogy fognak venni. Nem tudom mi lett belőle. De a talaj is westernre van specializálva, a födöben pl nagyon mély. De passzolom, nekünk azt mondták már vannak akadályok.
8/9 anonim válasza:
Vannak ugrósok, Stelczer Viktor az edző. Van akadalypark is
9/9 anonim válasza:
Ha ugratni akarsz ne menj oda, borzasztó a talaj, hol mély, hol kemény. Ráadásul nem lehet locsolni, megfulladsz a portól. Én úgy tudom, hogy nincsenek ugrások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!