Nagyon sovány ló, bevállaljam, hogy megveszem és megmentem?
Figyelt kérdés
Venni szerettünk volna lovat, nagyon szép volt a képeken, de amikor élőben megláttuk ledöbbentünk, ugyanis kilógtak a bordái, a gerince teljesen kicsúcsosodott, be volt esve a horpasza. Sajnálom otthagyni, bevállaljam, hogy megveszem? Vagy túl sok pénz és kockázatos, megmarad-e? A ló egy 7 éves angol telivér kanca.2016. jún. 28. 22:02
1/8 anonim válasza:
Vállald be. Ha adsz neki kaját, ugyan olyan lesz, mint régen (mármint amilyen volt a képeken). Szerintem tuti megmarad, még azok a lovak, akik lábra se tudnak állni gyengeségükben, meggyógyulnak 80%-ban
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És mit gondolsz, ha megint felhívom őket, hogy most már ott, fixre megveszem a lovat nem küldenek el melegebb éghajlatra, hanem rábólintanak?
2016. jún. 28. 22:53
3/8 anonim válasza:
Hát, nem tudom milyen emberekről van szó, de azért remélem, hogy nem olyan parasztok...
4/8 anonim válasza:
Az ilyen lovak 90%-ban teljesen regenerálódnak megfelel őtartás mellett. Az enyém is elég lepukkant volt anno, sőt, csikóként éheztették, konkrétan halt éhen mellette ló, de nem mondanád ezt meg róla ma már. Van két csikója, fitt és üde, erős, egészséges, csillogó szőrű, robbanékony lovacska lett. Annyi a fontos, hogy ne engedd rá hirtelen a kajára, hanem szép fokozatosan emeld csak az adagját, mert a hirtelen bőség viszont betehet neki!
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 29. 06:08
6/8 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha valami betegsege van? A körülötte lévő lovak végülis normális testsúlyuak voltak. Milyen betegség okozhat soványságot, és mennyire költséges a kezelése?
2016. jún. 29. 10:32
7/8 anonim válasza:
Pl Első körben a fogát lehetne megnézetni,ha baj van velük nem tudja úgy megrágni a takarmányt és nem jól emészt,ezért lefogyhat. Egy fogreszelés lehet kéne ,de ezt orvos megmondja.
8/8 anonim válasza:
Ha jól nézne ki, akkor is át kéne nézetni orvossal, mielőtt megveszed, és felelősséget válllsz érte, szerintem. Ez egy láthatóan sovány lónál sincs másként. Ha az orvos kimondja, hogy csak alultáplált, esetleg a fogát kell reszelni, és elkél egy féreghajtó, az még bátran bevállalható dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!