Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A Rex Állatotthonban altatnak?

A Rex Állatotthonban altatnak?

Figyelt kérdés

Már feltettem egy kérdést> http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__5633916-van-..

Írtam az Fehérkeresztnek, de írták, hogy nekik jelenleg minden csapdájuk foglalt, és írjak a Rexnek,ők biztos tudnak segíteni.

Viszont valahol hallottam még régen (már nem tudom kitől), hogy a Rexné is altatnak X nap etelte után, és mint a belinkelt kérdésemben is írom, azt nagyon nem szeretném.

Ti mit tudtok ezzel kapcsolatban?

2014. máj. 7. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Ismered a mondást, hogy "Más f**szával veri a csalánt"?

Te pont ezt teszed! A macska ha nem talál élelmet nem fog odamenni, erre te a nagy állatvédő megeteted!

A kóbor macska a legritkább esetben kövér és ápolt, ha pedig mégis annyi egér és patkány van a kaptáratokban, akkor tiszta haszon egy macsek ami irtja azokat! De az is csak addig történik, amíg nem kezditek el etetni, mert attól fogva felesleges vadásznia!

Szerintem egy környékbeli lakó macskája, hisz a macskák köztudottan kóborolnak, néhány háztömb semmi egy felnőtt macskának!

2014. máj. 7. 17:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Mint írtam, ez egy BELVÁROSI, 7. KERÜLETI TÁRSASHÁZ. Ergo betondzsungel közepén egy 2 emeletes (azt hiszem) 20 lakásos társasház, pincével, amelyben egerek-patkányok futkosnak. Ez nem vidék, hogy itt a rágcsálók egészségesek lennének, mindenféle kórokozóktól és élősködőktől mentesek lennének, és mivel (mint írtam) a közös képviselő nem foglalkozik semmivel, a pincét sincs aki takarítsa, és mivel a 7. kerület kellős közepénvagyunk, nem épp tiszta a környék, hiába kapukóddal záródó kapunk van, de cipővel, autógumival behordjuk a sok mocskot, szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy valamilyen baja/betegsége van a cicának, mégha +csak" hordozó is. Plusz, nem tudni, hogy ivartalanított-e. Plusz, mivel ez nem kertváros, itt nem engedik ki az állataikat az emberek, tehát biztos, hogy nincs gazdája. És mint írtam, régebben volt itt több macske is, tehát valahol anno lekölykezhettek.

Mennyivel jobb lenne befogni, megvizsgálni, ha kell ivartalanítani, és egy szerető otthonba vinni a cicát, ahol nincsenek fertőzések, ha fázik, nem kell valami mocskos helyre bebújnia, stb.

És igen, inkább a száraztápot egye, mint a sok kórságos rágcsálót. Mivel sajnos mi is szűkösen vagyunk anyagilag, nem tudom rendszeresen etetni, de azon alkalmakkor is legalább nem egy ki tudja milyen kórságot hordozó/abban szenvedó állatot eszik meg, hanem normális kaját. Sajnos ez is kevés, de a nagy büdös semminél több.

2014. máj. 7. 18:16
 3/4 A kérdező kommentje:

*közepén vagyunk

** még ha "csak"

***macsek

2014. máj. 7. 18:18
 4/4 A kérdező kommentje:
És azt hozzá sem tettem, hogy mivel belváros, nem vidék itt elég sokan rágcsálómérget tesznek ki. A mi házunk nem ilyen, de mivel összeköttetésben vannak a pincék, ki tudja, honnan jönnek, mit ettek össze előzőleg.
2014. máj. 7. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!