Cicát szeretnék venni melyik párosításból?
brit cicát szeretnék ebből a kennelből venni még van időm :) nézegettem de szerintetek kiállításba melyik párosításból érné meg cicát vennem ?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(betegségre gondolok) Anya azt mondta, hogy ha le fogom vinni sétálni akkor nagyon hamar mmeg fog halni.
Telefonon elmondta, hogy felszámolja a tenyészetet, azért adja el a macskáit. Hírdető oldalon találtam, fotón szép cica, a tulaj szerint 4,5 éves. Nagyon sokat hablatyolt a kor kérdésnél, hogy idős cicát is vittek már tőle, stb. Rákerestem a cicára a neten (a fotón...
Van már egy cicánk, ezért csak úgy nem merem felvinni a lakásba. Fogjam meg az utcán és egyből orvoshoz? Kaphat ilyenkor oltásokat? Gondolom nem lenne jobb megvárni míg megszületnek...vagy igen?
Van nálam egy macsek ideiglenesben, valószínűleg férges és sokat vakarózik, de nem tűnik bolhásnak. Ezek miatt mindenképpen elviszem dokihoz, viszont sosem volt dolgom még cicával, nincs hordozóm, nem is szeretnék most ennyi pénzt kiadni rá. Milyen biztonságos...
Tüzel a cicánk, még nem sikerült ivartalaníttatni egyrészt anyagi okok miatt, másrészt én szerettem volna egy alom kiscicát. Valószínűleg ez most be is fog jönni de utána szeretném elvinni orvoshoz. Ezt hogy oldahatom meg ellés után, hogy még ne legyen vemhes és ne is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!