Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicát szeretnék venni melyik...

Cicát szeretnék venni melyik párosításból?

Figyelt kérdés

brit cicát szeretnék ebből a kennelből venni még van időm :) nézegettem de szerintetek kiállításba melyik párosításból érné meg cicát vennem ?

[link]

2015. ápr. 12. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ainhoa+Prodigy
2015. ápr. 12. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Én Elit Bunny-ra szavaznék. Nekem a colorpoint színváltozat tetszik legjobban. De ha valóban kiállítási cicát szeretnél, akkor ezt mondd meg a tenyésztőnek, ha normális, akkor úgyis szólni fog, ha van esélyes pici, megnézheted és dönthetsz. :)
2015. ápr. 13. 09:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Igazabol, elosszor el kellene dontened, hogy milyen szinvaltozatot szeretnel, es utanna szukinteni le, hogy kiktol varhato.
2015. ápr. 13. 15:20
 4/6 A kérdező kommentje:
kéket vagy pointot szeretnék
2015. ápr. 15. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor maris leszukul a kor a "Ainhoa+ Prodigy" vagy a "Elite Bunny+Prodigy" parosiasra.
2015. ápr. 15. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Prodigy x Bunny
2016. febr. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Igaz hogy ha levisszük a cicát akármit könnyen összeszedhet?

(betegségre gondolok) Anya azt mondta, hogy ha le fogom vinni sétálni akkor nagyon hamar mmeg fog halni.

Mennyire etikus az a tenyésztő, aki fiatalabbnak hazudja a tenyésztésből kivont ragdoll cicáját, amit árul? Csak házikedvencnek szerettem volna a cicát.

Telefonon elmondta, hogy felszámolja a tenyészetet, azért adja el a macskáit. Hírdető oldalon találtam, fotón szép cica, a tulaj szerint 4,5 éves. Nagyon sokat hablatyolt a kor kérdésnél, hogy idős cicát is vittek már tőle, stb. Rákerestem a cicára a neten (a fotón...

Hogy kell befogadni egy vemhes kóbor cicát?

Van már egy cicánk, ezért csak úgy nem merem felvinni a lakásba. Fogjam meg az utcán és egyből orvoshoz? Kaphat ilyenkor oltásokat? Gondolom nem lenne jobb megvárni míg megszületnek...vagy igen?

Hogyan tudom elvinni a cicát állatorvoshoz hordozó nélkül?

Van nálam egy macsek ideiglenesben, valószínűleg férges és sokat vakarózik, de nem tűnik bolhásnak. Ezek miatt mindenképpen elviszem dokihoz, viszont sosem volt dolgom még cicával, nincs hordozóm, nem is szeretnék most ennyi pénzt kiadni rá. Milyen biztonságos...

Ellés után mikor lehet ivartalaníttatni leghamarabba a cicát?

Tüzel a cicánk, még nem sikerült ivartalaníttatni egyrészt anyagi okok miatt, másrészt én szerettem volna egy alom kiscicát. Valószínűleg ez most be is fog jönni de utána szeretném elvinni orvoshoz. Ezt hogy oldahatom meg ellés után, hogy még ne legyen vemhes és ne is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!