Van itt valaki akinek a cicája vesebeteg és a táplálását meg kellett változtatni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én foglalkozok a kutyussal, én tanítom, sétáltatom, kutyaiskolába járok vele mégis látszólag nem kedvel. Mivel csak,én nevelem ezért általában csak tőlem kap tockost is(természetesen csak akkor ha megérdemli, ezért is csak ritkán kap) ha tanítom folyton olyan unottan...
Van egy berathegyim. A baratnom retteg a kutyaktol. Gyerekkoraban ramadt egy nemet juhasz es veresre harapta. Persze megertem, rettenes elmeny lehetett. A kutyam 80 kg, majdnem 90 cm. Hatalmas. Nagyon baratsaos, turemes, de a baratnom retteg tole, mar a merete is, e...
3 napja van meg a cica, nagyon ügyes, első perctől fogva az alomba pisil és kakál.. de hiába temeti be, olyan szinten büdös.... garzonlakásban élünk és nem akarom, hogy bent legyen a házban az alom, viszont van egy kis előtér, ha oda kiteszem akkor is fogja használni majd a cica?
Kell valamit változtatni az étrendjén? Mit egyen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!