Anya cicám kiscicáit hat nappal ezelőtt elajándékoztuk, azóta keresi a kölyköket az emlői begyulladtak. Mivel segíthetnék neki? Azonnal állatorvos?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Állatorvos, igen. Ad rá gyógyszert, aztán ivartalanítja is.
Nem lehet, hogy túl korán ajándékoztátok el a kicsiket? 10-12 hetes kor körül ideális.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az alutasakos dolgokat is kerüljem tette hozzá.
Ahányszor visszük a cicát az orvoshoz(persze hordozóban és csak a vizsgállóban vesszük ki) állandóan belefutunk ilyenbe. A legutóbb konkrétan egy 4 tagú család rontott be a vizsgállóba a vizslájukkal akin még póráz se volt. Cicám van de szeretem a kutyákat,nekem is...
Budapesten az 5. kerület környékén hol van jó állatorvos és mennyiért adják be a szurit?
Két állatorvoshoz járunk, az egyikhez inkább csak oltatni, a másik egy tapasztaltabb, hozzáértőbb doki, oda akkor megyünk, ha valami gond van. A kutyám felső szemhéja szélén találtam egy kb 1 mm-es kinövést (szemölcs? kezdődő árpa?). A "kevésbé" kompetens orvoshoz el...
De nem olyan könnyű, alul kicsit gennyes is neki. Lehet, hogy várnom kellene vele egy kicsit? Meg mintha már egy kicsit szét is szaggatta volna magának, próbáltam húzni neki ki de nagyon fájhatott neki és a damil meg se akart mozdulni persze. Nagy baj ha még pár napig...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!