Ezt miért csinálja a macskám?
Imádja a szőrös labdákat, órákig eljátszik velük magában is. Újabban viszont csak úgy hajlandó játszani, hogy előtte beledobja a vizes táljába a labdáját, ami ettől ugye tiszta víz lesz, és úgy focizik vele utána a lakásban. Először azt hittem véletlenül ejtette bele, és magasabb pontra tettem az itató tálkáját, hogy ne tudja véletlenül belerúgni, de így is tiszta víz az összes labda. Múltkor láttam, hogy szándékosan beledobta a felmosóvödörbe is.
Ezt miért csinálja...?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Foglalkoztok vele, vagy annyit adtok, mint eddig?
Kölyökmacskaként 2 nap alatt alomra szoktattam, kicsi és nagy dolgát okosan elvégezte bent. 3 hete egy illatosított macskaalommal próbálkoztam, de 2-3 wc-zés után már nem ment rá, hanem a futószőnyegre és kanapéra végezte minden dolgát. Visszaálltam a régi alomra és...
Nemrég értem haza a macskámhoz, és szokatlan tünetet tapasztaltam. A cicám amíg a fürdőből átkísért a konyhába 3 dolgot is lefejelt, nekiszaladt... aztán próbálkoztunk újra h jön utánnam, akkor már kikerülte a dolgokat, amúgy fél éves, sziámi jellegű, ivartalanított...
Az árakra lennék kíváncsi, meg hogy hol érné meg jobban. Menhelyről van, azt tudom hogy az Alpha Vet-nél van akció, de nem találom sehol az árakat, így gondoltam más rendelőket is megnézek, de ott sem találtam semmit. 3éves, kandúr.
Minden nap kap friss vizet, ráadásul Szentkirályi ásványvizet, mert szerintem a csapvíznek borzalmas az íze, én sem tudom meginni...
Kertes családi házban élek, van egy másfél éves fiú macskám (ivartalanított). Kint és bent is szokott lenni, de a kajáját mindig kint kapja meg a táljába, és ott is eszi meg. Viszont észrevettem (távolról figyeltem a nappaliból), hogy egy másik kóbor macska folyton...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!