Milyen problémája lehet a cicámhat? Szükséges-e állatorvoshoz vinnem?

válasza:Szerintem, érdemes lenne legalább felhívni az állatorvost, mert bármi baja lehet (ugye sok mindent össze tudnak szedni.)
Ivaros? Nőstény vagy kandúr?
Lázas? Meleg a füle, száraz az orra?
A hasában érzel vizet?

válasza:Nem tudom mi baja lehet, de hogy beteg, az biztos.
Ha csak nem kenyérre kell nektek a pénz, akkor vigyétek orvoshoz.
Aki többek közt azt is el fogja nektek mondani, hogy felnőtt macskának már TILOS a tej!

válasza:

válasza:

válasza:Az is lehet, hogy valami rosszat evett.
Mindenképp vigyétek állatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
a cicámnak valami van a lábával feldagadt a kétszeresére. Szüleimnek mondtam de a szokásos választ kaptam , nem érdekel. Mit tegyek?
Kb 4 napja kezdődött, nem eszik, nem akar mozogni, furcsán "szól", piheg, tödőgyulladásra gyanakszom. Nagyon rosszul van már szegény, valami gyógyszer kellene neki. Kinti cica, kb 1,5 éves, a falunkban nincs állatorvos, és anyukámék nem hajlandóak orvoshoz vinni őt....
Nem hinném, hogy ez természetes lenne. :(
Kb. 1 hónapja voltam az állatorvosnál mivel a 2 éves ivartalanított macskám férges volt. Adott ilyen folyékony gyógyszert amit a bőrére kellett cseppenteni. Még mindig férges. Ugyanúgy látok a fenekén fehér "kukacokat". Vennem kéne még ebből a gyógyszerből? Köszönöm a válaszokat.
A cicám hangulata, mint amilyen eddig is volt tehát játszik a tesójával és étvágya is ugyan olyan jó. Próbáltuk kamillás teával, de nem hatott viszont tegnap kicsit viccesen hangzik, de adtunk neki egy kis házi pálinkát és másnap reggelre a szeme jobb lett, de már este fele ugyan olyan csúnya lett.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!