Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen problémája lehet a...

Milyen problémája lehet a cicámhat? Szükséges-e állatorvoshoz vinnem?

Figyelt kérdés
A kiscicám 1 éves,kerti cica. A héten csütörtökön eltűnt (nem aggódtunk annyura,mert kerti cicusok járkálnak) aztán másnap visszatért. Azonban, hasa felpuffadt és ha hozzáérünk nyávog,de nem minden esetben. Egy napra betettük a kerti kisházba,fűtéssel, azonban amikor kimentünk sárga folt volt a farktövénél. Enni egy pár falatot evett, inni tejet ivott egy keveset és kakált is. Nem tudjuk,hogy mi történhetett vele. Ha valaki volt ilyen helyzetben, vagy felismeri a tüneteket kérem segìtsen,köszönöm.
2017. márc. 27. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem, érdemes lenne legalább felhívni az állatorvost, mert bármi baja lehet (ugye sok mindent össze tudnak szedni.)

Ivaros? Nőstény vagy kandúr?

2017. márc. 27. 22:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Nőstény
2017. márc. 27. 22:13
 3/7 anonim válasza:

Lázas? Meleg a füle, száraz az orra?

A hasában érzel vizet?

2017. márc. 27. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi baja lehet, de hogy beteg, az biztos.

Ha csak nem kenyérre kell nektek a pénz, akkor vigyétek orvoshoz.

Aki többek közt azt is el fogja nektek mondani, hogy felnőtt macskának már TILOS a tej!

2017. márc. 27. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Férges is lehet, de Fip-es, vagy vemhes is. Mindenkép látnia kéne dokinak.
2017. márc. 28. 05:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Tejet eleve nem kellene adni neki, nemhogy jobban nem lesz tőle de még hasmenést is kaphat. És igen, orvoshoz kell vinni, oltások híján bármilyen betegséget összeszedhet, ami halálos is lehet.
2017. márc. 28. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy valami rosszat evett.

Mindenképp vigyétek állatorvoshoz.

2017. márc. 28. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Mit tudok tenni? A cicám beteg de nem vihetem le állatorvoshoz mert nem tidom.12 éves vagyok. A szüleimet nem érdekli.

a cicámnak valami van a lábával feldagadt a kétszeresére. Szüleimnek mondtam de a szokásos választ kaptam , nem érdekel. Mit tegyek?

A cicám nagyon beteg és anyumék nem viszik állatorvoshoz. Én mit tudnék vele tenni?

Kb 4 napja kezdődött, nem eszik, nem akar mozogni, furcsán "szól", piheg, tödőgyulladásra gyanakszom. Nagyon rosszul van már szegény, valami gyógyszer kellene neki. Kinti cica, kb 1,5 éves, a falunkban nincs állatorvos, és anyukámék nem hajlandóak orvoshoz vinni őt....

Újra el kell mennem az állatorvoshoz?

Kb. 1 hónapja voltam az állatorvosnál mivel a 2 éves ivartalanított macskám férges volt. Adott ilyen folyékony gyógyszert amit a bőrére kellett cseppenteni. Még mindig férges. Ugyanúgy látok a fenekén fehér "kukacokat". Vennem kéne még ebből a gyógyszerből? Köszönöm a válaszokat.

Van egy kis cicám az egyik szeme be van gyulladva és folyik belőle a könny is néha szokott tüsszögni és van amikor a másik szeméből is folyik a...

A cicám hangulata, mint amilyen eddig is volt tehát játszik a tesójával és étvágya is ugyan olyan jó. Próbáltuk kamillás teával, de nem hatott viszont tegnap kicsit viccesen hangzik, de adtunk neki egy kis házi pálinkát és másnap reggelre a szeme jobb lett, de már este fele ugyan olyan csúnya lett.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!