Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a nedvestápról?

Figyelt kérdés

[link]

"4 fajta finom változat szószban:

1. Pulyka, borjú & sajt: hús és állati melléktermékek (36%, abból 20% pulyka, 10% borjú), tej és tejipari termékek (4% sajt), gabona, ásványi anyagok.

2. Csirke, kacsa & tészta: hús és állati melléktermékek (40%, abból 20% csirke, 10% kacsa), sütőipari termékek (0,9% tészta), gabona, ásványi anyagok.

3. Marha, liba & alma: hús és állati melléktermékek (40%, abból je 8% marha, liba), gyümölcs (1% alma, szárított), gabona, ásványi anyagok.

4. Borjú pecsenye-szószban: hús és állati melléktermékek (40%, abból 8% borjú), gabona, ásványi anyagok."

fehérje 8.0 %

nyerszsír 5.0 %

nyersrost 0.3 %

hamu 2.0 %

nedvesség 81.0 %

Kicsit furcsállom ezt a gyümölcs meg sajt meg egyebet, de a másik verzió, ami a linken van, még bizarrabb. :D

Nem ez lenne a fő eleség, a jó minőségű száraz mellé kapja "nasinak", de egyrészt finnyás, másrészt a mostani táptól (premiere, szóval azt hinné az ember, nem olyan rossz) borzasztóan puffad, folyton gázosít. Erről az oldalon jók a vélemények, de nem vagyok benne biztos.

2018. okt. 12. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Fehérjetartalom 8%. Ne is nézd tovább szerintem!
2018. okt. 12. 15:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem sok alapvetően a fehérje, alutasakosról beszélünk, aminek a nagy része víz. :) Ezen nem lepődöm meg, a jobb minőségűekben sem láttam még 10-12%-nál többet.

Viszont az ígéretesebbnek tűnt, hogy hústartalomnál nem 2-4% szerepel, mint a gagyibb tápoknál (a premiere is 14-18% talán, most nincs előttem), hanem 30-40%. Ez azért arányaiban jóval magasabb, mint az átlag, főleg az árát tekintve.

Viszont az egyéb összetevők elbizonytalanítottak.

2018. okt. 12. 20:39
 3/3 Maxitabi ***** válasza:
Nekem a gabona miatt nem szimpi.
2018. okt. 13. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Énekelnek a kutyáim ha autó jön az utcánkba, hogy szoktassam le őket erröl?

Elég forgalmas utcánk van,a szembe szomszédunkhoz sokan járnak.A postást is nem megugatják hanem énekelnek.(a kutyáim le vannak mozgatva sétával játékkal,állandó foglalkozást kapnak,én itthon vagyok).Ötleteket szeretnék kérni,ti hogy szoktatátok le az éneklésről.A válaszokat köszönöm!

Rengeteg ismerősöm Royal caninnal eteti cicáját?

Mi a véleményetek erröl a táprol? Mi annyira jó benne?

Erröl nem fog letenni ő ilyen fajta?

A nagy cicánk 1éves kandur de ki van herélve mindig vadászik sajnos nagyon sok madarat fog.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!