Tegnap befogtam egy vetési varjút, aki az úton rohangált a kocsik között lógo szárnnyal. Hogy segítsek neki?
Figyelt kérdés
Orvos leghamarabb kedden tudom vinni, de addig sínpolyába akartam tenni a szárnyát, de az éjszaka folyamán leszedte a kötés.
Most már majdnem a földön húzza a szárnyát, de ugrabugrál, eszik, iszik.
A váll részénél vérzik neki. Tegnap kifertőtlenitettem, de csak ennyit tudtam csinálni. Valami ötlet, hogy mi egyébbel segithetnék rajta?
2014. máj. 11. 14:27
1/3 anonim válasza:
Szerintem kösd át az egész testét, szorítsd oda a szárnyait a testéhez.
2/3 savanyújóska válasza:
Ha amúgy elvan, akkor a szárnyát megpróbálhatod esetleg rögzíteni, sokkal többet, most így hirtelen nem tudok. Az nagyon jó, ha amúgy jó kedélyállapotban van, ilyenkor általában a sokk eléggé meg szokott ártani nekik, de amíg étvágya van, addig olyan nagy baj nincs. Vérzést mindenképp próbáld meg elállítani valahogy.
3/3 A kérdező kommentje:
Most elbújt, elvitte a kajákat, és dugiban csemegézik. Próbáltam újra kötni, de most már türelmetlenebbül tűrte mint tegnap. Csapkod, ficánkol. Kellene még egy kéz, de egyelőre senkit nem tudtam rábeszélni, hogy fogja meg, és tartsa amíg újra kötözőm...
2014. máj. 11. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!