Ciki ha 17 évesen szeretek vadkacsákat etetni?
Én is csak ezt tudom kérdezni:Miért lenne ciki?
Az hogy szereted az állatokat(jelen esetben kacsákat)becsülendő tulajdonság.Erre büszkének kell lenned.Ez nem ciki
26 évesen is jó mókának tartom, igaz nem elég gyakori alkalom, és nem is egyedül űzöm. De szerintem semmi gond nincs ezzel :D
Én azt imádom még nagyon amikor egymást elkezdik csépelgetni, vagy amikor azegyiknek vééééletlenül a hátára dobom a zabát, a többi meg kergeti hogy lecsipegethesse róla.
Haláliak :D
olvassál Konrad Lorenz-t. Salamon gyűrűje.
én 26 évesen etetek, néha rám is ültek. madarakkal foglalkozom, mentek, nevelek. ha megérem és 93 éves leszek, akkor is ezt fogom csinálni.
23 éves vagyok, és imádok kacsát meg halakat etetni...nem tartom cikinek, akkor sem, ha valaki gyerekesnek tart. Tropicariumban sem szabad a rájasimogató mellé engedni.
De minden álattal így vagyok, legyen hidegvérű, ízeltlábú, madár, emlős, vagy akármi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!