Szerintetek ezt hogy kezeljem? Anyós-após. Hosszú lesz!
Az van hogy a párommal jelenleg az ő szüleivel élünk. Augusztusba költözünk fel Pestre és kijelentette az anyja hogy majd feljön megnézni hogy hova költözünk,pedig nem idegen helyre megyünk hanem a testvéremhez. meg 2 hetente fog feljárni. Ez szerintem sok lenne. Szeretem az anyósomat de pont azért megyünk külön mert már sok ami itt folyik. Apósom alkoholista, folyamatosan hallom ahogy kibeszél anyósomnak a hátam mögött de a szemembe nem mond semmit! Folyamatosan ordít mert minden nap iszik. Tegnap is a párom szóvátette hogy nem kellene kibeszélni minket a hátunk mögött ha vmi baja van mondja a szemünkbe. Azóta anyósom nem beszél velem. Nemtudom lehet besértődött de vele nincs úgy bajom hanem apósommal. Hogy kezdjek el egy ilyen beszélgetést? Hogy kérdezzem meg tőle hogy most mi a baja hogy nem szól hozzám! Eddig nagyon sokat beszélgettünk.
Ti hogy kezelnétek egy ilyen anyóst/apóst?
Egyébként már 4 éve vagyunk együtt a párommal és csak pár hónapja lakunk a szüleivel. Mi tartjuk el magunkat de beszállunk a közösbe is!
Most komolyan az a gond, ha egy édesanya 2 hetente meg akarja látogatni a fiát és annak feleségét? Őszintén? Az havi 2 alkalom!
Te mit szólnál, ha a saját édesanyád látogatna meg benneteket havi 2x, és a férjed arra is húzná a száját?
Egyébként szerintem azért sértődött meg az anyósod, mert mint írtad az APÓSOD beszél ki és nem ő, mégis őt csesztétek le a semmiért. Nekem is fájna, ha engem szúrnának le olyasmiért, amit nem is én csináltam. Gondolkodjatok már egy kicsit...
A beszélgetést bocsánatkéréssel kezdeném, és elmagyaráznám, hogy nem rá, hanem az apósra gondoltatok.
Azért haragszik anyósod, mert elköltöztök, és kettesben marad az alkoholista apósoddal, ráadásul most a rezsibe is beszálltok, s augusztustól ez megszűnik.
Ne törődjetek vele!
Menjetek el, s éljétek a magatok életét.
Ha ott maradtok, tönkre fog menni a házasságotok.
Ne szomorkodj, alapja nincs csak bántani akart.
Viszont a jó oldala meg az, hogy akkor már nyilván nem fogja odatolni a képét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!