Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek ezt hogy kezeljem?...

Szerintetek ezt hogy kezeljem? Anyós-após. Hosszú lesz!

Figyelt kérdés

Az van hogy a párommal jelenleg az ő szüleivel élünk. Augusztusba költözünk fel Pestre és kijelentette az anyja hogy majd feljön megnézni hogy hova költözünk,pedig nem idegen helyre megyünk hanem a testvéremhez. meg 2 hetente fog feljárni. Ez szerintem sok lenne. Szeretem az anyósomat de pont azért megyünk külön mert már sok ami itt folyik. Apósom alkoholista, folyamatosan hallom ahogy kibeszél anyósomnak a hátam mögött de a szemembe nem mond semmit! Folyamatosan ordít mert minden nap iszik. Tegnap is a párom szóvátette hogy nem kellene kibeszélni minket a hátunk mögött ha vmi baja van mondja a szemünkbe. Azóta anyósom nem beszél velem. Nemtudom lehet besértődött de vele nincs úgy bajom hanem apósommal. Hogy kezdjek el egy ilyen beszélgetést? Hogy kérdezzem meg tőle hogy most mi a baja hogy nem szól hozzám! Eddig nagyon sokat beszélgettünk.

Ti hogy kezelnétek egy ilyen anyóst/apóst?

Egyébként már 4 éve vagyunk együtt a párommal és csak pár hónapja lakunk a szüleivel. Mi tartjuk el magunkat de beszállunk a közösbe is!

2016. júl. 2. 12:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Nézd, anyósod tudja, hogy ti már egy külön család kellene, hogy legyetek. És azt is látja, hogy nem egészséges velük élni. Szóval nemigen lehet kedve jópofizni már veletek. Én tökre megértem őt.
2016. júl. 3. 11:01
 12/17 anonim ***** válasza:
7%

Most komolyan az a gond, ha egy édesanya 2 hetente meg akarja látogatni a fiát és annak feleségét? Őszintén? Az havi 2 alkalom!

Te mit szólnál, ha a saját édesanyád látogatna meg benneteket havi 2x, és a férjed arra is húzná a száját?

Egyébként szerintem azért sértődött meg az anyósod, mert mint írtad az APÓSOD beszél ki és nem ő, mégis őt csesztétek le a semmiért. Nekem is fájna, ha engem szúrnának le olyasmiért, amit nem is én csináltam. Gondolkodjatok már egy kicsit...

A beszélgetést bocsánatkéréssel kezdeném, és elmagyaráznám, hogy nem rá, hanem az apósra gondoltatok.

2016. júl. 3. 11:36
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

Azért haragszik anyósod, mert elköltöztök, és kettesben marad az alkoholista apósoddal, ráadásul most a rezsibe is beszálltok, s augusztustól ez megszűnik.

Ne törődjetek vele!

Menjetek el, s éljétek a magatok életét.

Ha ott maradtok, tönkre fog menni a házasságotok.

2016. júl. 6. 00:14
 14/17 omba ***** válasza:
Dehogy fog feljárni 2 hetente.... ha meg mégis belekezd, hát szépen ritkítjátok, hogy most ezért nem alkalmas, máskor meg másért.
2016. júl. 6. 08:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Ma vesztünk össze. Közölte velem hogy szerinte semmit nem segitek itthon nem gondolta vna h ennyire nem fogok csinálni semmit. Mindezt akkor amikor segiteni akartam neki teregetni! Mondtam neki h ma is elmosogattam felsepregettem elpakoltam attol hogy nem veszi észre! Meg mi az hogy semmit nem segitek? Vasalok állandóan, teregetek, mosok, elmosogatok, felporszívózok és volt pofája azt mondani h semmit nem csinálok! És az a legdurvább h közben minden ismerősömnek tette a szépet hogy mennyit segitek neki meg milyen jo h itt vagyok. Ilyen kétszinü embert még nem láttam. Aztmondta költözzek el már most! Ilyen nagyot még senkibe nem csalódtam! Úgy érzem hogy legbelül összetört ez az egész. Órákig csak bőgtem annyira h nem kaptam levegőt. Természetesen párom mellettem àll és elköltözünk már a héten. Csak mégis nagyon bánt a dolog
2016. júl. 6. 20:45
 16/17 omba ***** válasza:
100%

Ne szomorkodj, alapja nincs csak bántani akart.

Viszont a jó oldala meg az, hogy akkor már nyilván nem fogja odatolni a képét!

2016. júl. 6. 21:31
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz :)
2016. júl. 6. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!