Az ilyen nőt azt biztos, hogy anyának lehet nevezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kisfiú, lágyék sérve van és annyira rossz a szeme, hogy sajnos szemüvegre van szüksége. Nektek mi a véleményetek egy olyan anyáról aki nem engedi, az anyja hatására, hogy a gyermeket megműtsék a sérv miatt és nem engedi, hogy a gyermek szemüveget hordjon, mert az anyja nem engedi: " Nem hordhat szemüveget, mert hogy nézne ki benne? " Szerintetek ezt a férget anyának lehet egyáltalán nevezni?2011. dec. 19. 20:18
2/12 anonim válasza:
Nem. Hol a gyerek apja? Gyámhatóság?
3/12 anonim válasza:
Nem de a nagymama is megéri a pénzét!
4/12 anonim válasza:
Ez van akkor ha minden ostoba befolyásolható eyged gyereket szülhet,ez lesz belőle,pszichológia vizsgához kétne kötni a gyerekválllást is.
7/12 A kérdező kommentje:
Én a párom felesége vagyok.Bocsánat, hogy így írtam le,de így érthetőbb a történet. A párom ez a gyermek, csak időközben felnőtt férfi lett belőle. Ezt a történetet párom rokonától hallottam, azóta gyűlölöm anyósomat. Azért voltam kíváncsi a véleményetekre, mert sok ember szemében én vagyok a gonosz anyós gyűlölő, aki még a kákán is csomót keres. Apuka nem igazán volt akkor sem amikor párom gyerek volt és most sem létezik nagyon. Amikor segítség kell nekik akkor felbukkannak. Főleg ha pénzről van szó. (Hozzáteszem annyi a nyugdíjuk, hogy én örülök majd ha nekem fele meglesz öregkoromra.) Férjemnek van egy testvére, ő a minden. (Minden értelemben)
2011. dec. 19. 20:48
8/12 anonim válasza:
Biológiailag lehet anya, de lélekben nem.... :S
9/12 anonim válasza:
És hogy van a férjed? Ugye nem lett maradandó egészségkárosodása? (a szemüveget leszámítva persze)
10/12 anonim válasza:
Biológiailag anya,de egyébként nem nevezném annak.
Megkérdezhetem hogy végül mikor műtötték meg párodat és lett-e következménye hogy nem akkor amikor kellett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!