Normális ha pár havonta egyszer máshol lennék/kikapcsolódni vágynék 1,5 éves gyermek nevelése mellett apaként (37/M)?
Feleségem is leterhelt, de nekem is kezd sok lenni, de tőle függetlenül is szeretnék csak magamba lenni.
A lehetőségre is nyugodtabb a belsőm, a gyomrom , mintha ellazulnék. Kinek mennyi kijárás volt és hogy volt a felosztás?

válasza:szerintem a legtöbb szülő szeretne néha kikapcsolódni, szeretne énidőt szóval ez a része normális
az hogy hogy oldjátok meg hogy fer legyen a másik féllel és a gyerkőccel szemben is az már más kérdés

válasza:

válasza:Normális. De előre egyeztessetek, nem random, nem napokra lelécelés, nem akkor, amikor pont valami miatt amúgy is nehéz.
Aztán csere, és az asszony megy kikapcsolódni, és te tartod a frontot.

válasza:Kedves 4-es!
37 az a kora, hogy 37 éves
Az M pedig a Man az az férfi

válasza:

válasza:5.Köszi, fú pedig angolos vagyok de nem jöttem volna rá..
Kérdező ezt itthon úgy szokás, hogy 37F...F mint Férfi!
További kérdések:
Nagypapám nem bírja elviselni ha fürdetem vagy a kezemből etetem a kutyát. Azt mondja "szüljek inkább egy gyereket és azzal csináljam ezt, meg ma már egyre többet hallani hogy a nők gyerek helyett állatokat tartanak és azokkal foglalkoznak es ez mennyire helytelen"....
Most egy nehéz időszakot élek és mondhatni egyedül kell megbirkóznom mindennel. Pl munka keresés, lelkileg is padlón vagyok. A családom is úgy áll hozzám, hogy biztos nem fogok munkát találni rövid időn belül. Az önbizalmam is a béka feneke alatt. Már nehezemre esik...
Nem jött össze semmi, amivel jó pénzt tudnék keresni. Nincs műszaki érzékem, a férfias szakmunkákhoz se értek, amivel az elmúlt években sokan jól kerestek. A fizetésem most 450 ezer nettó, korábban évekig 400 alatt volt. Az ingatlanárak meg az egekben, esélyem nincs...
Van egy lány ismerősöm. Jelenleg terhes. Az apa lelépett és magára hagyta terhesen a lányt. A lány szülei nem tudják ki az apja a babának. A lány azt kérdezte tőlem hogy hazudhat e a szüleimnek azt hogy én vagyok a gyere apja?... Nyilván nemet mondtam. De ilyet...
2 éve van egy párkapcsolatom. Még külön élünk, de a párom már egyre többet mondja költözzek oda hozzá. Ezzel nem is lenne probléma ha csak ketten élnénk de van két felnőtt gyereke akik hiába költöztek el albérletbe 2-3 hetente jönnek haza a parjaikkal és a hétvégét...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!