Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok beilleszkedni...

Miért nem tudok beilleszkedni a saját családomba? Miért nem vagyok olyan mint ők?

Figyelt kérdés
Kezdem úgy érezni, hogy valami nagy baj van velem. Anyut rengetegen szeretik,a boltban dolgozik. A faluban szinte mindenki ismeri és szereti. Nagyon könnyen kijön mindenkivel. Tesóm úgyszintén. Keresztapumnak(anyu testvérének) is összejött minden. Van családja, és emellett nagyon sok bulit szervez náluk. odajár tesóm, keresztapumnak a baráti köre, általában mi is. Csakhogy engem soha nem hív senki. mennek bográcsolni, és hívják tesómat, anyut, de engem nem. persze néha azért énis elmegyek. de ott mindenki olyan "nagy arc". tényleg mindenkinek van egy olyan egyénisége, olyan dumája, hogy én ott szóhoz sem jutok. keresztapum azt mondja, hogy nagyon szeret engem, de igazából észre sem vesz. Voltunk múlt héten bálban, és ott is olyan kirekesztettnek éreztem magam. Keresztapum pl. mindenkit felkért táncolni csak engem nem. most is náluk bográcsolnak és a fene sem hívott. pont futásból jöttem haza. anyum éppen indult, és meg sem kérdezte, hogy van-e kedvem menni. Egyébként anyuval nagyon jó viszonyban vagyok, de egyszerűen nem tudok beilleszkedni abba a társaságba. dehát szinte minden hétvégén van valami náluk. én szeptembertől csak hétvégénte járok haza. most üljek itthon? vagy mit csináljak?:( 19L
2011. aug. 28. 19:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elég nagy bunkó a keresztapád ,már bocs.
2011. aug. 28. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!