Hogy sikerült túltenned magad a megcsaláson?
Figyelt kérdés
Olyan nem érdekel, hogy "nem sikerült". Kifejezetten, aki megbocsátotta. Hogy emésztette meg? Hogy sikerült rendbe hozni a kapcsolatot? Nem elképzelni többé őket együtt? Nagyon szenvedek. Szeretnék megbocsátani, az a célom. Szeretném, ha rendbe jönnénk. De hogy múlik el valaha ez a szörnyű fájdalom? Neked mi segített?2011. szept. 11. 11:04
22/24 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok. Mikor múlik el ez a fájdalom? Most úgy érzem, hogy soha. Én nem megbocsátottam neki, hanem inkább szemet hunytam felette. Körülmények: 2 pici gyermek, és úton van a harmadik. Állítólag ő már lezárta ezt az állítólag egyszeri botlását. Velünk akar élni, maradni, minket nem akar elveszíteni... Szóval nyilván nálad is vannak olyan körülmények, amelyek arra terelgetnek, hogy megbocsáss, hogy van még remény együtt. Mi rengeteget beszélgettünk, és sokat dolgozunk az együttmaradásért... DE: én most úgy érzem, hogy SOHA többet nem tudok bízni benne.. és ez így nem jó. És igen, folyton arra gondolok, hogy vajon mi mindent csinált azzal a csajjal. Nehéz lehet neked is, nekem is az! Kitartás, és beszéljétek meg!
23/24 anonim válasza:
Ezek szerint a kérdés rossz volt kérdező, mert erre nem kapsz olyantól választ, aki megbocsájtott! A másik tábor viszont telt házas!
24/24 anonim válasza:
tudod milyen egyszerű? két fajta pasas van, a hűséges és a hűtlen, a hűséges mindenkihez hűséges, a hűtlen pedig mindenkihez hűtlen, nincs olyan hogy véletlenül megcsalnak..ez típus kérdése, erős jellemé és gyenge jellemé, neked mi szükséged van erre a gyenge jellemre, aki nem birt uralkodni a micsodáján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!