Miért engem ítél el mindenki? Miért én vagyok a hibás?
Férjemmel 12 éve ismerjük egymást, 10 éve vagyunk házasok. Van egy 9 és egy 4 éves gyerekünk. Én is dolgozok.
Kiderült, hogy a férjem megcsalt egy 18 éves "nővel". Mivel még nagyon szeretem, próbáltam leülni és megbeszélni: mi hiányzott, mit rontottam el, min változtassunk. Egy ideig minden jó volt. Bár elvileg és gyakorlatilag is ellenzem, mégis megcsináltattam a melleimet is, mert ezt is felhozta "ellenem". Meg sok apró változás: kevésbé kellett besegíteni a háztartásba és a gyerekekkel, ha felrúgta a hétvégi családi programot egy haver miatt nem rendeztem jelenetet.
Most kiderült, megint félrement, ráadásul megint egy kislánnyal. Úgy döntöttem, elég volt. Elköltöztem a gyerekekkel és beadtam a válópert.
A barátok, rokonok szerint MIATTAM ért véget a házasságunk. Szerintük nagyon önző vagyok.
Ti mit gondoltok?
Nem megerősítést várok, hanem őszinteséget!
Köszönöm
Igen, jó körülmények között élünk de én is jól keresek.
Én nem pontozgattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!