Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja cserben sok nő a...

Miért hagyja cserben sok nő a párját, ha épp munkanélküli?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ilyenről hallani. Addig nincs baj, míg a férfi dolgozik, sőt akkor sem, ha a nő hónapokig nem. Viszont ha a férfi csupán pár hónapig munkanélküli, a nő már a szakítást fontolgatja, vagy le is lép. És nem arról van szó, hogy a férfi munkakerülő, csak önhibáján kívül nem talált munkát.

Ilyenkor nem érvényes a jóban-rosszban? Elnézhetőbb, ha a nő van sokáig állás nélkül, mint ha a férfi?

Onnan tudott eszembe a kérdés, mert most megint hallottam ilyenről: albiban élt egy fiatal pár, a srácnak pár hónapig nem volt munkája, a csaj mondvacsinált indokkal lelépett és most, hogy ismét dolgozik a srác, a lány békülne. (persze el lett hajtva a francba)

2012. jún. 23. 19:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
60%
És sok terhes nőt miért hagy ott a párja?
2012. jún. 23. 19:08
 2/23 anonim ***** válasza:
90%

azert mert amikor nekem nem volt munkam én mellette föztem mostam takaritottam bevásároltam és iskolába jártam nem itthon döglöttem egész nap, ellenben mikor az exemnek nem volt munkája (jé és valoban ex :D egyebkent nem emiatt) akkor ö itthon ült a szamitogép elött, koszos zoknik széthajigálva, mosatlan tornyokban állt, bevásárolni is nekem kellett, kaja semmi nem volt itthon merthogy ö "nem tud" fözni, mintha genetikailag lehetetlen lenne egy férfinek, nem láttam hogy olyan nagyon keresne munkát és emiatt sokat veszekedtünk.

gondolom azon a sok helyen is hasonlo a felállás

2012. jún. 23. 19:17
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem, itt nem így történt, és a többi esetben sem ilyenekről tudok, le is írtam a kérdésben, nem olyanokra gondolok, akik valóban csak henyélnek. Bár az is viszonyítás kérdése, van, hogy a nő ugyanezt csinálja. A konkrét példámban pedig biztosan tudom, hogy a srác hajtotta a munkát. És most lett is neki jó, a csaj meg menne vissza, mert a jó fizetésből szeretne ő is kapni. Természetesen a srác így nem fogadja vissza, legalább megszabadult egy ilyen élősködőtől.
2012. jún. 23. 19:21
 4/23 anonim ***** válasza:
53%
Mert ekkor már a férfi nem potenciális apa jelölt, mivel nem tudja megteremteni az utódnemzéshez szükségleteket. Az evolúció, társadalmi norma, ez a nőkbe van táplálva genetikailag.
2012. jún. 23. 19:36
 5/23 A kérdező kommentje:
Szerintem meg éppúgy a nő dolga is a család eltartása, mint a férfié. Ha már a sok okos nő kivívta az egyenjogúságot, ne csak akkor jöjjenek a jogaikkal, amikor nekik kényelmes. Érdekes, a férfi bármilyen szar munkát vállaljon el, különben kidobják, a nő meg meregetheti otthon a valagát, amíg neki szimpi munka nem jön. Mert ilyet is hallani. Ugyanez az hölgyemény akkor persze élvezte a helyzetet, mikor a pasi eltartott, míg ő nem dolgozott. Fordítva viszont nem lehetséges...
2012. jún. 23. 19:42
 6/23 anonim ***** válasza:
35%
A te példádat alapul véve azért lépnek le,mert valójában nem is másért voltak velük csak a jó fizuért és mivel az megszűnik és nem épp csak 1 hétre,így nem látják értelmét tovább maradni, mert nincs biztosítva a drága életük. Hát ez a magyarázat. Aki társ az nem lép le, aki barátnő az lelép. Persze fordítva is találunk példát bőven. Jah és üzenném a kedves"miért lépnek le a pasik ha a nők bekapták a legyet"-nek , hát azért mert 1. ők lehet nem akarták és 2. ebből fakadóan nem is akarják, de persze a nőnek mindenhez joga van így ráerőltetni a férfira is egy gyereket , mert ugye miért nem húzott gumit(de persze a nőcinek is jólesett d.gni egyet...) és így utoljára még megjegyezném, hogy az értékrend az életben nagyon fontos, mert ha neked egy állástalanság egy szinten van egy terhességgel akkor ott nagyon nagy gondok vannak.
2012. jún. 23. 19:42
 7/23 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy ne akadj ki, elhagyott mert rib.anc volt, törődj bele és békésebb leszel, majd te is találsz magadnak társat.
2012. jún. 23. 19:44
 8/23 A kérdező kommentje:
Ez nem én vagyok, a párom egyik rokona. Én egyébként is nő vagyok. :)
2012. jún. 23. 19:53
 9/23 anonim ***** válasza:
87%

szerintem nemkéne ebböl férfi-nö harcot csinalni, nyilván vannak penzehes haszonlesö ingyenélö nök meg vannak semmirekellö lusta pofatlan ferfiak is. hogy melyik párba melyikböl jutott az mindig változo.

a terhes nö elhagyása mondjuk sokkal durvább cselekedet, az egyik létezö legocsmányabb (persze gondolom vannak kivetelek mikor a nö mesterkedik hogy terhes legyen h a pasit megfogja) de ezen kivül nincs olyan hogy "mert a hapsi nem akarta". nem kéne beletenni amiböl gyerek lesz na. gumi nélkül is meg lehet oldani. én ha nem akarok gyereket akkor védekezek és ez legyen igaz a pasira is. ha nem akar, elözze meg. jo persze véletlenek vannak, de én nem erröl beszélek

2012. jún. 23. 19:57
 10/23 anonim ***** válasza:
14%
bakker te nögyülölö vagy :D
2012. jún. 23. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!