Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehetne tenni az öcsém ellen?

Mit lehetne tenni az öcsém ellen?

Figyelt kérdés
Az öcsém 16éves volt most,de már évek óta terrorizálja a családom,mindennek úgy kell lennie,ahogy ő akarja,ha nem teljesítjük a parancsát megver minket,1x apa ujját is eltörte.Folyamatosan szabályoz minket,főleg engem,hogy mit tehetek és ha nem tartom be akkor büntetés,pl egy hét internetszünet.Ha elmegyek szórakozni,akkor megszabja mennyi pénzt kaphatok és mikor kell hazajönnöm.Neki bármit lehet viszont csinálni,fontos lenne ha segítenétek,mert már nem bírjuk ezt így vele.Arról ne beszélve,hogy mindent tönkretesz,mindenkivel kötekszik,van,hogy csak jókedvébők bánt minket mind fizikálisan mind mentálisan,ha más közösségben van viszont olyan,mint a ma született bárány.

2012. jún. 27. 16:46
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
kamu
2012. jún. 28. 17:01
 32/40 anonim ***** válasza:

"lebasztak meg minden,de nem hatott"

Már bocs, de ha 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott, akkor hogy is van az, hogy ennyivel megúszta?

A törést orvos látta el nem? Feljelentést kell tenni súlyos testi sértésért. A törött ujjú apukádat ellátó rendelőintézetben kell, hogy legyen papíron nyoma annak, hogy milyen sérüléssel kezelték.

Ezek birtokában a rendőrség nem intézheti el a dolgot egy ejnye-bejnyével, kötelességük intézkedni.

Bocs, hogy ezt mondom, de "néma gyereknek az anyja p*csáját", felénk ez a mondás járja. Ha azt akarod, hogy a gondotok megoldódjon tenni kell érte ennyit, nem olyan nagy dolog elmondani a rendőrségen, hogy súlyos testi sértés miatt feljelentést akarsz tenni ismert elkövető ellen.

2012. jún. 29. 11:05
 33/40 anonim ***** válasza:
Annyi minden nem stimmel, tehát kamu a kérdés. -.-
2012. jún. 29. 17:52
 34/40 A kérdező kommentje:

akik szerint kamu bek*phatjak

mert szerintetek ugy h a szuleim nem lepnek es esetleg meg meg is vedik mikor feljelentem kinek lesz igaza?megint en szivom meg,mint amikor pszichiaterhez is jart,engem allitott be rossznak,a szuleim meg k*rv*ra nem torodnek ezzel,annyira puhanyok,meg sajnaljak is a pici kis fiukat.

2012. jún. 29. 17:56
 35/40 anonim ***** válasza:
nekem ott válik kamuvá a kérdés hogy 16 éves most az öcséd de már ÉVEK ÓTA terrorizálja a családot???
2012. jún. 29. 18:42
 36/40 anonim ***** válasza:

"mikor feljelentem kinek lesz igaza?"

A rendőrség kihallgatja az egész családot, ha nem falaztok neki mindannyian, akkor kiderül az igazság.

De ha így állsz hozzá, hogy úgyse lehet semmit se tenni, akkor meg is érdemled a sorsod.

2012. júl. 2. 08:35
 37/40 A kérdező kommentje:
igen,már évek óta ezt csinálja,kb 11volt mikor anya ékszerei közül párat tönkretettt "bosszúból" karácsonykor:D
2012. júl. 2. 16:48
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

A 120 kilójával elég lassú lehet.

Menj mögé és csűrd tarkón egy szeneslapáttal. XD

2012. okt. 22. 22:57
 39/40 anonim válasza:
Engem te nem piszkálhatsz!
2014. nov. 11. 16:30
 40/40 anonim válasza:
Ajánlanám az álmában való megfojtását (vagy egy-két apait) vagy esetleg ha ennyire brutálisan nagydarab az a gyerek akkor esetleg a kommunikációt a felől, hogy legyenszíves abbahagyni, mert kikészíti a családot és emellett még k*rvára nincs is igaza, de ha nem hajlandó a békés megegyezésre akkor hívjátok rendőséget....
2017. nov. 18. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!