Mit lehetne tenni az öcsém ellen?
"lebasztak meg minden,de nem hatott"
Már bocs, de ha 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott, akkor hogy is van az, hogy ennyivel megúszta?
A törést orvos látta el nem? Feljelentést kell tenni súlyos testi sértésért. A törött ujjú apukádat ellátó rendelőintézetben kell, hogy legyen papíron nyoma annak, hogy milyen sérüléssel kezelték.
Ezek birtokában a rendőrség nem intézheti el a dolgot egy ejnye-bejnyével, kötelességük intézkedni.
Bocs, hogy ezt mondom, de "néma gyereknek az anyja p*csáját", felénk ez a mondás járja. Ha azt akarod, hogy a gondotok megoldódjon tenni kell érte ennyit, nem olyan nagy dolog elmondani a rendőrségen, hogy súlyos testi sértés miatt feljelentést akarsz tenni ismert elkövető ellen.
akik szerint kamu bek*phatjak
mert szerintetek ugy h a szuleim nem lepnek es esetleg meg meg is vedik mikor feljelentem kinek lesz igaza?megint en szivom meg,mint amikor pszichiaterhez is jart,engem allitott be rossznak,a szuleim meg k*rv*ra nem torodnek ezzel,annyira puhanyok,meg sajnaljak is a pici kis fiukat.
"mikor feljelentem kinek lesz igaza?"
A rendőrség kihallgatja az egész családot, ha nem falaztok neki mindannyian, akkor kiderül az igazság.
De ha így állsz hozzá, hogy úgyse lehet semmit se tenni, akkor meg is érdemled a sorsod.
A 120 kilójával elég lassú lehet.
Menj mögé és csűrd tarkón egy szeneslapáttal. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!