Van olyan, hogy az összeköltözés után megváltozik a férfi? (Jó irányba)!?
Párom néha az agyamra megy, iszonyú önző tud lenni. Csak magával van elfoglalva. Ha kiakadok akkor veszi észre magát!
Általában nálunk vagyunk. Én próbálok a kedvében járni, kiszolgálom. És úgy vettem észre nagyon is hozzászokott. Lassan ott tartunk, hogy egy üdítőért nem menne ki magának a konyhában. Múltkor nagyon megfáztam, lázasan feküdtem az ágyban..babusgatott, kedves volt. Megkértem hogy főzzön nekem teát, az volt a válasz -nincs kedve, majd a közös lakásunkba főz.- (Azóta sem értem ezt a reakciót)
Volt hogy nem értem rá rendet rakni.(Nálam ez ritka, mert rendmániás vagyok, nem bírom elviselni a rendetlenséget) Már belém kötött, hogy mégis micsoda disznóól van nálam. Persze elengedem a fülem mellett, hisz nem volt időm rá és mihelyst haza értünk rendet raktam. (Akkor pedig az nem tetszett neki, hogy nem vele foglalkozok)
Volt hogy csak azt kértem tőle csináljon nekem egy szendvicset, vagy együtt csináljuk..őt ki se lehetett robbantani a tv elöl. Feladja a rendelést én csináljam meg a kaját, mosogassak el, tegyek rendet őt meg hagyjam addig nyugodtan pihenni. (Mert egész héten dolgozott)
Kérdeztem tőle hogy, hogy képzeli a közös életünket? Dolgozok, ő is dolgozik és mivel ő már végzett a munkával, egész nyugodtan pihengethet én pedig főzzek-mossak takarítsak, mint egy házi cseléd??? Erre az volt a reakció "női munkát nem végzek!"
Ha belegondolok milyen siralmas élet várna rám mellette, még az összekörözéstől is elmegy a kedvem. Még sportolni se maradna időm.
Párom persze megvan győződve róla, hogy milyen csodás életünk lesz együtt és majd ő is segítőkészebb lesz (bizonyos kereteken belül) és én feleslegesen aggódom már előre.
Adjatok tanácsot!
"Megkértem hogy főzzön nekem teát, az volt a válasz -nincs kedve, majd a közös lakásunkba főz"
Megérdemled,nektek nőknek ilyen pasik kellenek.Nem veszitek észre hogy csak guminőnek használnak titeket
"női munkát nem végzek!"
Erre lehet azt mondtam volna,hogy akkor szex is ezentúl csak majd ha gyereket akarunk miután elvett és eltart,mert isz se volt szokás régen ilyen formában mint most...
Jah, nekem is ez jutott eszembe. Válaszolhattad volna, hogy "OK, akkor én meg férfi munkát nem végzek, vagyis nem megyek dolgozni, hanem mától te tartasz el"
Ha már valaki ekkora nagy pofával fröcsög a "női munkáról", akkor legyen a korrekt felállás: nő végzi az otthoni munkát, a férfi meg eltartja őt is meg az egész családot.
kutyából nem lesz szalonna:D szerintem se várd, hogy gyökeresen megváltozzon.
Az én barátom- bár nem lakunk együtt- ha beteg vagyok inkább nyaggat hogy takarózzak be, igyak több teát, vegyek be bogyit, mérjük meg a lázam...:D
ha szeretsz valakit, fontosabbá válik a másikkal történt esemény, betegség, boldogság, mint a saját magadé. Legalábbis nálam így működik ez. El lehet gondolkodni, hogy van-e így értelme az egésznek.
22L
nekem az exem volt ilyen összeköltözés után csak még rosszabb lett.. sokkal
Utána megváltás most egy olyan pasival járni aki szó nélkül segít ha látja hogy el vagyok havazva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!