Akik úgy gondolják, h a két szituáció egy súlyú azok leírnák, h miért?
1.Van egy férfi, van egy 1 éves gyereke, kiderül, h nem az övé.
2.Van egy nő, megtudja, h a férje mikor külföldön volt teherbe ejtett egy másik nőt, magyarul van a férjének egy gyereke.
Szeretném, ha értelmes válaszokat kapnák ész érvekkel, nem pedig mint a legutóbb, h azért egyenlő, mert egyforma meg mert egysúlyú.
Vagy, mert tök egyértelmű, h a két fél ugyan úgy éli meg.
"mert ahogy előttem is írták a nőnek nem járt anyagi és érzelmi ráfordítással a férfi gyermekének nevelése."
De igenis azzal jár, ha a férj a fattyú gyerekére fordítja azt a pénzt, amit a nővel közösre is fordíthatna...
Egyébként addig fogod felrakni ezt a kérdést, amíg nem kezd mindenki egyetérteni veled?
Jaj látom nem tudod feladni meg elfogadni, h nincs igazad:)
Leírtad a marhaságot aztán azt vártad, h majd neked lesz igazad, erre mindenki átlátja, h nem egyforma a két helyzet.
És az érzelmi ráfordítással mi a helyzet cicamica?
Azt h magyarázod ki?
Ezt nem értem én sem, h most, h jönnek ide az érzések?
A kérdező arra volt kíváncsi, h melyik eset a vészesebb, nem pedig arra, h ki h éli meg.
Leírta rajta kívül mindenki, h a nő félrelépése nehezebb eset.
Egyértelmű, h egy alkoholista, aki nem foglalkozott a családjával különösebben nem fog hasraesni, h nem az övé a gyerek, de attól még nem szép dolog a nő részéről, h mással nevelteti a gyerekét.
Na mindegy, 79%-os felhasználót elnézve erre soha nem fogunk választ kapni.
Tök jó amúgy, h szinte az összes válaszoló leírja, h valóban nem egy súlyú a két cselekmény, sőt megkérdőjelezik, h most mi ez az érzés téma, de ő ennek ellenére csak viszi, h neki van igaza, persze irónia nélkül nem tud válaszolni, magyarázatot adni mint mások.
Én meg ezt nem értem.
Ha valaki érti leírhatná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!