Nektek milyen a viszonyotok anyukátokkal? Mi olyanok vagyunk, mint a barátnők. Szerintem ez tök jó, de sokaknak megszólnak azért. Vélemény?
jó, hogy neked ilyen kapcsolatod van édesanyáddal.
az enyém fel sem hív, csak akkor ha látta, hogy kerestem...
hozzáteszem: 1,5éve nem lakom már vele egy fedél alatt, és meghaladja a képességeit, hogy egy telefont megejtsen....
sosem támogatott semmiben, de ha azt láttam, hogy valaki más rajta kívül támogat, akkor egyből olyan szövegekkel jött, hogy nem mellém való az illető, hagyjam el mert csak a rosszat akarja biztos nekem.
nézd, akik megszólnak azért mert ilyen kapcsolatod van anyukáddal, azok saját magukat minősítik. örülj neki, hogy neked kijár ebből a szülő-gyerek kapcsolatból, mert sokaknak sajnos ez nem adatik meg.
azt hozzá kell tennem még a válaszomhoz, hogy édesapám 6éves koromban öngyilkos lett, szóval gyakorlatilag édesanyámon kívül esélyem nem volt arra, hogy jó kapcsolatom legyen szülő-gyerek kapcsolat terén. ő meg erre valahogy nem volt "vevő" soha, de ez már egy más történet....
már-már irigykedve olvasom itt a válaszokat, és azt kívánom: bárcsak nekem is ilyen anya adatott volna! hiába próbálok vmi jót írni róla, nem tudok. a saját lányát képes megalázni, meghazudtolni, csak h ő jöjjön ki jól minden helyzetből. irigy rám, minden téren! beleköt minden apró hibámba, bolhából elefántot csinál. elvárja, hogy én mossak, főzzek, takarítsak helyette, holott ő az, aki nem dolgozik! utána fűnek-fának ecseteli, hogy semmiben sem segítek, lusta, trehány disznó vagyok.
alig várom, hogy elköltözzek itthonról, ha lesz unokája, látni sem engedem! milyen "anya" az, aki a legféltettebb titkaimat továbbadja a falu pletykafészkének (is)?
jah, nem tizenéves tini vagyok.
Megszólnak, mert ha nem is tudják, de érzik, hogy nem normális az, ha egy anya és a lánya barátnők. Az anyának is és a lányának is a saját korosztályából kellene barátnőt választania.
Ha anyukád a barátnőd, akkor összemodósik és összekeveredik benned a szülő- gyerek alá-fölé rendelt szerepkör, és a mellérendelő testvérkapcsolat, ami a barátságok és kortárskapcsolatok alapja. Nem fogsz tudni leválni anyukádról, ha nem tiszták számodra a szerepek. Anyuka ne játssza azt, hogy a te barátnőd, hogy ezzel fiatalítsa magát, és ne játssza azt, hogy olyan dolgokba ártsa bele magát, ami nem tartozik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!