Jogos ez a kérés az exfeleség részéről?
Párommal egy éve vagyok együtt, másfél éve váltak el a nejével.
Anno megelőlegező szocpolt (vagy mit) vettek fel, és a váláskor derült ki, hogy valami papírt nem adtak le időben, és emiatt közel 700ezres büntetést kell fizetniük. Eddig húzódott az ügy, most állapította meg a bank a büntetés összegét.
Az exnej megkérte a páromat, hogy fizesse ki ő egyedül, az én kedves párom pedig egy árva szó nélkül beleegyezett ebbe.
Jogos ez a kérés az exnej részéről? Szerinte ő nem hibás abban, hogy aláírt valamit anélkül, hogy rendesen átolvasta volna.
Én nagyon dühös vagyok a páromra, amiért belement ebbe, ő meg nem is érti a felháborodásom okát.
Te itt szépen, érthetően adtad elő mi történt.
Te tudsz érvelni, ellenben a Párodról inkább nem írok semmit.
Tipikus balek, hacsak olyan szuper jövedelme nincs, hogy megengedheti magának.
Amúgy lehetett az exe és közte olyan egyezség, hogy így találták korrektnek. Pl.: ha a Párod egyoldalúan rúgta föl a házasságát, ezzel a szocpolt is.
Lehet hogy az exnej csóró, vagy egy nagy skót
Mindenesetre ne dühöngj, csak 700 ezer forint, rohadt boldog lennék ha csak ennyit kéne nekem is kifizetnem.
Azért vagyok felháborodva, mert az exneje még most is kihasználja a páromat, pedig már rég nem házasok. A párom pedig birka módjára hagyja magát.
Van egy közös megtakarítási számlájuk, kb 10millió forinttal, onnan a közösből simán le lehetne emelni ezt az összeget. De nem, az exnej szerint ez a párom gondja, oldja meg. Szerinte ő nem hibázott. Érdekes, az ő aláírása is szerepel a szerződésen, ahol feketén-fehéren le van írva, vastagon szedett betűkkel, hogy a közös gyerek születése után 60 napon belül be kell nyújtani bizonyos papírokat a banknak.
Ő ugyanúgy hibás, ahogy a párom.
És rendben, nem az én pénzem. Nem is feltétlenül a pénzről van szó, hanem arról, hogy az a nő ki akarja használni a páromat, ő pedig hagyja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!