Miért csinálja ezt mindenki? Férjem is hogy lehet ilyen?
"Ismertem olyan "embert", aki minden "javat" a nevére íratott és minden banki kölcsönt meg a feleségére. "
Olyan mindegy, mivel hazassag alatt vagyonkozosseg van.
Már el is vitték a monitort, 7000 ftot kértem érte, de már bánom mert nagyon alacsony áron adtam.:(( de már mindegy. most én vagyok a szemét, meg hogy ne csodálkozzak hogy ő is így áll majd hozzám. van egy olyan érzésem hogy se pénzt se kaját nem nagyon fogok látni, még az is benne van hogy kirak innen. el fogok válni, ez már biztos. elég nagy veszekedés volt most.
Sajnos anyukámnak nincs senkije abban a városban ahol lakik, de szerintem szalonnát meg ilyesmit fog majd tudni kérni "hitelbe" mert múltkor is ezt csinálta amikor nekünk nem volt kajánk.
Nincs bankszámlánk, férjemnek kellett egyet nyitni amikor megkapta ezt a munkáját, de az én telefonomra jönnek az smsek hogy ennyi meg annyi tartozás van rajta.
Én már anyukámnál lennék, ha megoldható, hogy onnan járjak dolgozni. :( Borzasztó, hogy ilyen emberek vannak. Azonnal otthagytam volna, aminkor azt mondta, hogy miért nem folytottak vízbe csecsemőkorodban.
Esetleg a főnököddel nem lehet beszélni, hogy ilyen helyzetbe kerültél, adjon előleget? Lehet megértő lennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!