Attól is függ tényleg ,hogy mennyire volt jó a házasságotok stb .. Mi együtt vagyunk a párommal közel 13 éve ,de az biztos ,hogy hosszú ideig (!) nem lennék képes más férfit a közelembe engedni ,a szex lenne az utolsó ,ami eszembe jutna,hiányozna .Nagymamám ,amikor papám meghalt ,egyedül élt haláláig ,közel 20 évet .. eszébe nem jutott ,hogy férfire lenne szüksége .
2014. máj. 16. 18:47
12/21 anonim válasza:
Én ezt így nem tudnám megmondani, mivel nem tudom elképzelni, hogyan dolgoznám fel...
2014. máj. 16. 19:16
13/21 anonim válasza:
Szexelni lehet nem kellene sok idő,de szexelni lehet szerelem nélkül is.
Szerelembe esni,mással kapcsolatot létesíteni szerintem évek...vagy soha...
2014. máj. 16. 19:52
14/21 anonim válasza:
Soha. Nekem csak ő volt/van az életemben szex terén is. Elképzelhetetlennek tartom, hogy bárkivel is olyan kapcsolatba tudjak kerülni, hogy szex legyen...........
2014. máj. 16. 19:54
15/21 anonim válasza:
Most azt gondolom, hogy soha.
2014. máj. 16. 22:54
16/21 anonim válasza:
Jelen pillanatban úgy érzem, utánahalnék, mert ő az életem... aztán valószínűleg nem, csak nagyon fájna.
Mennyivel tudnék ismét kapcsolatot létesíteni? Függ a halál milyenségétől is - pl. ha súlyos betegségnél jobban fel tud készülni az ember az elengedésre, mint egy váratlan baleset esetén.
De szerintem szexelni tudnék viszonylag hamar - szükségletkielégítés céljából, érzelemmentesen -, de SZERETKEZNI csak olyannal, akibe ismét beleszeretek.
2014. máj. 17. 05:49
17/21 anonim válasza:
Sajnos érintett vagyok a témában. Nagyon szerettük egymást a férjemmel, első nagy szerelem (11 év együtt, 2 kisgyerek). Együtt szerettük volna leélni az életünket, tudtuk hogy beteg, de mégis egyik napról a másikra jött a tragédia. Feldolgozni nem lehet, nem is könnyít a helyzeten, hogy benne volt a halál a levegőben, és kicsit sem lehet erre felkészülni. :( Amíg együtt voltunk, én is azt válaszoltam volna, hogy lehet soha nem lesz senkim. Az élet fintora hogy halála után 7 hónappal megismertem valakit, akivel kapcsolat alakult ki, nagyszerű ember, a mai napig együtt vagyunk, gyerekek is szeretik. A családban is mindenki elfogadta, férjem családja is ! Most kezdtem el érezni, hogy tényleg boldog vagyok újra! Férjem elvesztése ugyanúgy fáj a mai napig, nem elfogadni, együtt élni kell ezzel a kereszttel, és hálás vagyok a sorsnak, hogy megismertem az új párom! Mint ha két életem volna!
2014. máj. 17. 08:11
18/21 anonim válasza:
A szex nem eletszugseglet csak az alatoknal az ember ura szexualis vagyanak.
Aki meg nem vesztette el a parjat hogy tud kijelenteseket tenni ?
Ez olyan mikor fiatal lanyok arrol csevegnek milyen szuper anyak lesznek.
Ilyenkor kinevetem oket.
Az ozvegyseg nehez dolog banat gyasz de az ige is azt mondja nem jo az embernek egyedul es a fiatal ozvegyek hazaspdjanak ujra.
Az uj ferj nem serti az elhunyt emleket inkabb segit tovabb elni es emlekezni.
Az elhunyt ferjem azt igerte o kuld onnan egy rendes embert nekem aki szeretni fog de ne legyek egyedul a gyasz utan hiszen fiatal vagyok kell a tars es a segitseg.Igaza volt.
2014. máj. 17. 08:15
19/21 anonim válasza:
Előző vagyok! Tökéletesen megértem azokat is, akik azt írják, hogy soha, vagy nagyon sokára tudnának kapcsolatot létesíteni, míg élt a férjem, én ugyanígy gondoltam volna :( De ez egy más élethelyzet, annyira fájó érzés mikor elveszítjük a másik felünket, attól függ ki hogy gyászol. Én nem hagyhattam el magam, ott voltak a gyerekek, akik miatt erősnek, mosolygósnak kellett lenni. Belül meghaltam én is, ezt épp ésszel nem lehet felfogni! Nekem sokat segített egy új társ. Kívánom viszont mindenkinek, hogy sokáig legyen nagyon boldog, és ne kerüljön ilyen helyzetbe!
2014. máj. 17. 08:17
20/21 anonim válasza:
Én most úgy gondolom, hogy nekem sok idő kellene. 13 éve vagyunk együtt, 30 éves vagyok, tehát több, mint a fél életem vele töltöttem.
Mondjuk nekem kicsi a szexuális étvágyam, így szerintem jó sokáig tartana, míg valakit ennyire közel engednék magamhoz. Nekem a szexhez lelki kapcsolatra van szükségem, és míg a lelkem nem gyógyul a férjem esetleges halála miatt, addig biztos nem tudnék senkivel lefeküdni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!