Miért mosogat kézzel az anyám mikor vettem neki egy drága mosogatógépet?
"Mert akármilyen hihetetlen, de a kézzel való mosogatás bármennyire is időigényes, sokkal jobb és alaposabb, mint a mosogatógép"
Nagyon el vagy tévedve, a mosogatógép sokkal magasabb hőfokon mos mint ami a csapból folyik víz, kevés vizet használ, és van benne egy szenzor ami méri, hogy mennyire szennyezett a víz és felhasználja több mosáshoz is ha még alkalmasnak találja a vizet.
A tabletták sem drágák bele, és sok időt meg lehet takarítani.
Anyukám kérte a gépet azért vettem neki.
Tudja hogyan kell használni, 59 éves anyukám.
Ebben a gépben csak fakanalat nem lehet mosni.
"Nagyon el vagy tévedve, a mosogatógép sokkal magasabb hőfokon mos mint ami a csapból folyik víz, kevés vizet használ, és van benne egy szenzor ami méri, hogy mennyire szennyezett a víz és felhasználja több mosáshoz is ha még alkalmasnak találja a vizet. "
Nem tudom, én láttam már mosogatógépből kivett dolgot, meg kézzel elmosott dolgot is és volt, mikor a kézi mosogatással elmosott dolog különbül nézett ki.:)
Amúgy megnézném a mosogatógépet, hogy mit produkálna egy disznóvágás után elmosogatni valóval például.:D
Nekem ha ingyen adnának sem kéne mosogatógép.:)
De hát ha valakinek ez a jobb, akkor használja. Nekem attól még a kézi mosogatás is tökéletesen megfelel.
Amúgy nem egyszer láttam már kézzel mosogatni rokonságban olyanokat, akiknek volt mosogatógépe. Vajon miért?...
Ha kevés mosogatni való van, vagy gyorsan kell valamit elmosni, mert azonnal akarom használni, de koszos (mert betettem a gépbe, de nem indítottam el korábban), akkor én sem szoktam beröffenteni a gépet, pedig az egyik legjobb találmánynak tartom és baromira meg vagyok vele elégedve.
Tény, hogy hosszú a program és ez néha baromi zavaró, hogy kéne egy serpenyő belőle, de még mindig csak szárít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!