Mit csinaltok estenkent a jegyesetekkel/hazastarsatokkal?
Bár nem konkrétan tévével, de nálunk is ilyesmi, barátom szeret youtube-on videókat nézni, engem nem érdekel, én is olvasok addig.
Ami közös program, együtt ütünk össze valami vacsit, játszunk (akár társas/kártya, akár videojáték), vagy csak beszélgetünk, közös fürdés, nyáron 9-10 körül még simán sétálunk egyet, vagy pingpongozunk kint.
Eddig konkrétan tévét kettőször néztünk :D Egyszer egy szállodában, mikor vacsorához még korán volt, és mást nem tudtunk csinálni addig, egyszer meg mikor foci vb volt, egy meccset megnéztünk. Nem tartom fontos közös programnak :D
- sétálunk
- wowozunk (egyszerre játszunk, néha együtt, néha külön)
- összebújunk az ágyon és beszélgetünk, tervezgetjük a jövőt, vagy csak szimplán "romantizálunk", közben néha megiszunk 1-1 pohár bort, meggyújtunk egy füstölőt
- van, hogy én könyvet olvasok, a férjem meg a telefonján olvasgat cikkeket, de odaül mellém az ágyon, és egymásnak dőlve olvasunk, az is hangulatos
- közösen készítjük el mindig a vacsorát, és mindig együtt is eszünk, mondjuk mi mindig sorozatot/filmet nézünk közben, de ha nálatok ez nem opció, akkor hangulatosan megterített asztalnál mégiscsak romantikus kis rituálé ez esténként szerintem
- esténként nem nagyon szoktunk ezen kívül mást csinálni hétköznap, max. moziba menni, az is beleférhet néha hétköznap is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!