Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok tényleg...

Ti mit gondoltok tényleg nagyzolás ez?

Figyelt kérdés

Most is mint minden évben a családdal megyünk nyaralni.

Viszont idén úgy gondoltuk a pàrommal mivel jön a gyermekünk is, hogy fizetünk be étkezést.

Anyósom meg kiakadt, hogy mi miért különcködünk meg ne nagyzoljunk.

Őszintén bele fàradtam màr abba hogy nyaralás alatt is minden nap főzőcskézni kelljen délbe is meg este is.

Már ott voltam hogy el sem megyünk.

2016. jún. 27. 09:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Mi ha megyunk al ultra inclusivra fizetunk be

Tehat egesz napi ellatas plus udito kave tea alkohol keksz uzsonna csonakazas ugralovar stb stb minden benne van.

Igy olcsobb alig kell koltopenz uticel spabyol francia torok tengerpart

2016. jún. 27. 09:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyzolás. Egyrészt nemigen jössz ki így sem olcsóbban,másrészt úgy nem lehet programokat szervezni- legyen az strand,túra,városnézés,bármi- hogy rohanunk vissza a szállásra,mert anyának főznie kell. Nem beszélve arról,hogy ehhez ugye be is kell vásárolni valahol.Ez nem pihenés.
2016. jún. 27. 09:57
 13/16 DuplaKV ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem nagyzolás. Ha anyósod főzni akar, akkor főzzön, te meg addig is pihenhetsz.

Mi baráti társasággal megyünk nyaralni, és mi is befizettünk félpanzióra (svédasztalos reggeli + á la carte főétkezés). Csak az egyik napra nem, amikor grillezünk, de máskülönben senki nem akar a hőségben a konyhában rohadni. Oké egyszerűbb kajákat (palacsinta, rántotta, hot dog, etc.) majd lehet, hogy összedobunk, de ezekkel nincs macera.

2016. jún. 27. 10:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyzolás. Nálunk a nyaralás a pihenésről szól, nem arról, hogy ott álljak a tűzhely mellett (pedig megtehetném), miközben a család pancsol. Főzök eleget egész évben, nyaralás alatt nem vagyok hajlandó.
2016. jún. 27. 10:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben külön mennék nyaralni! Egy jó darabig ez az utolsó, hogy gyerek nélkül 2esben mehetnétek a pároddal.

De ha mindenképpen anyósékkal mentek, fizessétek be magatoknak a kaját, anyóspajtás meg csak főzzön a 40 fokba! Milyen nyaralás, pihenés az ahol minden nap Neked kell főzni?

2016. jún. 27. 12:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egy jó darabig ez az utolsó, hogy gyerek nélkül 2esben mehetnétek a pároddal."

Írja a kérdésben, hogy jön a gyermekük is... Amúgy én se mennék anyóssal, pláne ha ilyen kötözködős.

2016. jún. 27. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!